Skocz do zawartości

Logo dla DonLinkage

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie wypowiedziałem się o tym, czy to logo mi sie podoba, czy nie, więc odbij od mojego gustu. Wybrane logo nie Tobie ma sie podobać a temu, kto je wybrał. Proste? No proste ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a mi sie wydaje ze konkurs był ustawiony

Widzę, że zwolennicy teorii spiskowych są wszędzie. Ciekawi mnie tylko, jak odkryłeś naszą zmowę Sherlocku - przecież tak dobrze się kamuflowaliśmy ;)

No to teraz, skoro już wszystko wyszło na jaw i Twoja misja został spełniona, możesz wracać na Krakowskie Przedmieście snuć z kolegami kolejne teorie spiskowe :D

Tyle tematem wstępu. Co do reszty:

1. Dziękuję wszystkim za gratulacje.

2. Pamiętajcie, że logo miało podobać się przede wszystkim organizatorowi i to on według własnych kryteriów oceniał poszczególne prace. To co podoba się jednym niekoniecznie musi podobać się innym. Ja na przykład osobiście uważam, że bardzo dobra była także większość propozycji użytkownika dawstaw. Niezłe logo zrobił również projektant. Po tych pracach widać, że oni naprawdę chcieli zrobić logo a nie tylko wygrać licencję. Niektórzy myśleli, że strzałką ściągniętą z neta i kolorowym napisem zrobią furrorę - niestety, żeby się wyróżnić, trzeba zrobić coś, co zapada w pamięć i przede wszystkim pasuje do layout'u, o czym niestety nie wszyscy pamiętali. Niektórych propozycji ja osobiście nawet nie umieściłbym jako logo w niemoderowanym preclu :P

Generalnie to tyle ode mnie, jeśli chodzi o ocenę wyników konkursu. Gratuluję konkurentom, którzy przyłożyli się do pracy :)

Jeśli komuś podobały się moje inne propozycje i widziałby którąś jako logo, dla jednego ze swoich projektów czy czegokolwiek, to proszę pisać. Przerobimy nazwę i będzie grało a co do ceny, to chętnie przyjmę coś w zamian (najchętniej licencje - potrzebuje czegoś do pingowania i sprawdzania zaindeksowania :P) lub w ostateczności pieniądze.

Pozdrawiam,

Darq.

@Zakręcony logo nie musi się podobać a już najmniej właścicielowi. Przy projektowaniu logotypów są określone konkretne warunki jakie powinny być spełnione. Oczywiście przy niszowych projektach nie ma to znaczenia gorzej jak się rozrosną potem są takie kwiatki jak np. "Biedronka".

@Qbexus jak produkt jest dobry to i logo może być do ( )( ) - piszę ogólnie nie o tym konktretnym - , a nawet najlepsze logo nie sprawi, że produkt do ( )( ) się obroni. Ktoś zorganizował sobie konkurs, wybrał to co mu odpowiada i tyle, no można sobie napisać, że były lepsze prace moim zdaniem, ale pisanie, że powinien wygrać ten czy tamten to przesada, bo wygrany już jest i piosenka się skończyła ;)

Co do podobania się włascicielowi, to wiele razy przerabiałem tą kwestię ze swoimi Klientami. Ile to ja razy pisałem, mówiłem im, że strona jest dla użytkowników i to Oni powinni "czuć się" na niej dobrze, a nie właściciel, który czasem ma dziwne "wyczucie smaku", życie ;)

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Temperatura już na szczęście spadła :)

Spodziewałem się, że nie wszyscy będą zadowoleni z mojego wyboru, ale przykro się robi jak ktoś od razu oskarża o ustawkę - żenada. Nie wiem kto się kryje pod skunksem i... nie chcę wiedzieć ;)

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w konkursie.

No i przypominam, że każdy uczestnik dostaje 30% zniżki na Donlinkage, co w przeliczeniu = 66 zł. Chyba nie tak źle ;)

ogólnie sporo fajnych logosów tu było i dość ciężko byłoby wybrać :) - ale wybrane też mi się podobają.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email