Skocz do zawartości

[Wykonam] Kompleksowe prace edytorskie, copywriting seo

ComingBackAround

Rekomendowane odpowiedzi

Przedmiotem niniejszego ogłoszenia jest zaprezentowanie oferty wykonania kompleksowych prac edytorskich (włączając w to artykuły tematyczne, teksty reklamowe, notki prasowe, recenzje, e-booki, felietony, kompleksowe wykonanie zaplecza, copywriting seo etc.).

Odznaczam się sporym doświadczeniem i elastycznością, która pozwala na dopasowanie mojej oferty pod konkretne wymagania klienta i znacznie ułatwia znalezienie wspólnego języka, jaki sprawia, że współpraca nabiera zupełnie nowego znaczenia i odbywa się na wysokim poziomie. Podobnie jak Ty, znam definicję uczciwości i stałego kontaktu dlatego na pierwszym miejscu stawiam rozmowę.

Zdaję sobie sprawę, że moja żółta ranga może wzbudzać wątpliwości oraz stawiać mnie w negatywnym świetne jednakże do tej pory byłem jedynie cichym obserwatorem działu Zlecenia odpowiadając na pojawiające się ogłoszenia. Nigdy nie odczuwałem potrzeby zakładania konta, ale? i tak nie mam nic do stracenia. W końcu kiedyś trzeba zacząć.

Cennik:

- Tekst o temacie wybranym przeze mnie na potrzeby Presell Pages, długość 1000 znaków -> 1,20 zł

- Tekst o temacie podyktowanym przez specyfikację zlecenia na potrzeby Presell Pages, długość 1000 znaków -> 1,50 zł

- Recenzja, poradnik, e-book, felieton -> 5,00 zł/za każde 1500 znaków (możliwość rozszerzenia o dodatkowe ilustracje i analizy w cenie)

- Tekst reklamowy (opis produktu, prezentacja oferty etc.) - > 2,00 zł/za każde 1000 znaków

- Teksty na potrzeby katalogów -> 0,50 zł/za każde 500 znaków

(ceny podlegają negocjacjom)

Cena budowy zaplecza uzależniona jest od specyfikacji zlecenia i ustalana na drodze wspólnych negocjacji. W sprawach nieobjętych w cenniku zachęcam do kontaktu drogą e-mail. Istnieje możliwość udostępnienia przykładowych tekstów i podpisania umowy. Nie wystawiam faktur VAT, jedynie rachunki na podstawie umowy. Przy stałej współpracy stosuję politykę udzielania rabatów.

Kontakt:

e-mail: comingbackaround[at]ymail.com

PW

Jeżeli życzysz sobie rozmowę przez telefon, wystarczy, że poprosisz o kontakt i podasz mi numer, a oddzwonię na mój koszt.

Matt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności