Skocz do zawartości

1500 linków w tydzień z tej samej domeny

intermax

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

dodałem linka do jednej strony w komentarzu,ostatnie 3 posty są wyświetlane na stronie głównej ,wszystkich podstronach i ciągle rosną .Po tygodniu wzrosły mi linki w yahoo o 1500 linków .Wiem że nagły przyrost jest odczytywany jako manipulacja Może mi to zaszkodzić jeśli to jest z jednej domeny?

1500 linków z jednej domeny to nic. Nie powinno nic zaszkodzić. Ja uderzałem z xRummera linki tysiącami na świeżutkie domeny i nic się nie działo. Linkuj na różne frazy żeby różnorodność była i będzie O.K.

Link jest zapewne NF. Gdy pojawi się kilka komentarzy to Twój spadnie, raczej bym się tym nie przejmował, sam ostatnio sprawdzam jak się zachowują strony po dodaniu do premium w katalogach, gdzie przybywa przykładowo po 5-6k linków w yahoo i nic się specjalnego nie dzieje, ani po dodaniu, ani po zdjęciu.

//przydatne do podlinkowania stron do swli :D

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Różnorodnych fraz w tym przypadku dać nie moge ,linki są wszystkie follow .Widze już kolejny koment jeszcze jeden i mój spadnie

1.Czy wtedy stracę wszystkie linki nagle?

Wykorzystam tą stronę do indeksacji wpisów :(

Zauważyłem że znalazły się jeszcze 6 domen które też coś się dublują ale tutaj po kilka do kilkunastu max.

2. Ale taka duża ilość linków zabiera moc jakoś stronie,obniża w rankingach itp.? skoro 75% linków strony jest z jednej domeny.Czy może bierze te 25% dodaje ten jeden link co ma duble i tak widzi strone?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności