Skocz do zawartości

Zlecę wykonanie sklepu internetowego

Black Prince

Rekomendowane odpowiedzi

zlecę wykonanie sklepu internetowego, który będzie łatwy w obsłudze nawet dla laika ( np.bardzo łatwa możliwość zmiany banerów reklamowych ) no i oczywiście żeby optymalizacja wykonana była na bardzo wysokim poziomie szczegóły mojej wizji jak by miał wyglądać ten sklep prześle zainteresowanym po zgłoszeniu chęci pracy nad ty projektem ( cudów nie wymagam ale o przyzwoitość będę walczył :-) ) nie chcę już nakładających się obrazków i tak dalej tak jak moje starej stronie chętnie bym widział osobę która jest w stanie opanować ten temat na szablonie z systemem k2 store jeśli teraz nie zniekształciłem tej nazwy chodzi o to że mam szablon taki który mi się bardzo podoba Odważnych proszę o kontakt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności