Skocz do zawartości

Usunięcie "more"

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam pytanie.

Na mojej stronie wprowadzam w tekście "more" aby na głównej nie robić syfu. Problem polega na tym, że chciałbym aby po kliknięciu "Czytaj dalej" pokazywał się od początku tekst a nie od znacznika "more". W jaki sposób mogę to zrobić? - co zmienić w kodzie?

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Chodzi o stronę https://www.cieplychlebek.pl/

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Ja tam widzę cały tekst na stronie artykułu ... więc nie wiem w czym problem :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W tym, że chcę aby po przejściu nie zaczynał użytkownik od składników (czyli to co było po treści umieszczonej na stronie głównej) tylko aby widział stronę od początku (od samego loga)

Przykładem jest https://seo.zgred.pl/ - tutaj jak klikasz w Czytaj dalej to zaczynasz od początku.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Musisz oprogramować w PHP taką funkcjonalność.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jak zainstalujesz WP Limit Posts Automatically i nie będziesz wstawiał <!--more-->, to po tylko znakach albo słowach, zależy jak ustawisz, wstawi ci czytaj więcej takie jakie chcesz.

No ale tu jest problem z tym, że nie będziesz miał tego wtedy kiedy chcesz

SEO, SEO i SEO

No tak tylko jak to zrobić i gdzie ?
Na ogólnych zasadach programowania w PHP w pliku który obsługuje ten znacznik.

No tak tylko jak to zrobić i gdzie ?:) Mogę osobie która mi to zrobi zapłacić oczywiście. gg: 8621035 lub PW.

wp-includes/post-template.php

$output .= apply_filters( 'the_content_more_link', ' <a href="' . get_permalink() . "#more-{$post->ID}\" class=\"more-link\">$more_link_text</a>", $more_link_text );

usuwasz #more-{$post->ID}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności