Skocz do zawartości

Pytanie dotyczące strony

ecluby

Rekomendowane odpowiedzi

Witam państwa , piszę do państwa z zapytaniem dotyczącym danej witryny dokładnie chodź o topnuta.pl mam zagadkowe pytanie dotyczące linków , i wszelkich zmian mianowicie chodzi o to że link generowany po przez cms, przerabia modyfikacja np adres.pl/mp3/2333 zauważyłem od nie dawna , iż google je indexuje fakt traktuje zapewne jako link wewnętrzny , lecz po przejściu w dany link adres.pl/mp3/222 okazuje się inny bo zostaje odwołanie do innej strony, i w tym brzmi problem iż google również indexuje ten odnośnik czy jest to rozsądne ? czy lepiej użyć nofollow do linku adres.pl/mp3/322 i stracić ten link jak i pozbyć się tamtego odnośnika z indexu ?

Kolejna prośba czy mogli by mi coś państwo doradzić jeśli chodzi o strukturę strony , meta , keywords, etc chętnie wysłucham wszelkich opinii , rozumiem również że iż ta tematyka jest wielka więc zapewne większość będzie uważać to za marne szansę lecz jednak chciał bym spróbować , z góry każdemu dziękuje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności