Skocz do zawartości

Zmiana strony i problem z google

benyjacek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam taki problem. Zmieniliśmy właśnie stronę internetową z flashowej na xhtml-ową z panelem cms contao.

W narzędziach dla webmasterów w google zmieniłem mapę strony na nową jakiś tydzień temu już.

I mam mały problem w google (w narzędziach dla administratorów) cały czas siedzi ta stara strona.

Nie chce się zaktualizować na to nową. Dokonałem również ponownej weryfikacji właściciela domeny.

Próbowałem usunąć domenę i dodać ją od nowa ale i tak historia starej strony zostaje.

W tym spisie wszystkich domen w narzędziach google są obrazki prezentujące stronę główną każdej z domen i tutaj mam cały czas tą starą stronę a nie nową.

Tak samo w błedach indeksowania mam sporą listę adresów url które dotyczą starej strony i obok taki komunikat 404 (Nie znaleziono). Ostatni wpis jest z 5 paździenika mimo tego że była już nowa strona. DLa mnie wygląda to tak jak by google pamiętało cały czas tą starą stronę a nie chce przejść na tą nową i tutaj nie wiem dlaczego.

Nawet w wynikach wyszukiwania prawie w ogóle zniknąłem. Nie wiem co robię źle może któryś z was by mi coś doradził. Czy potrzeba na to po prostu więcej czasu i mam cierpliwie czekać ?

Jeżeli potrzebujecie więcej informacji proszę o info a służę pomocą

Pozdrawiam

benyjacek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności