Skocz do zawartości

Telewizor LED 32"

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie myśl o 32". Kupiłem sobie taki do pokoju 2 lata temu. Cały czas żałuję że jednak nie jest większy, jak zobaczysz później u znajomych 40" to będziesz wspominał swoją decyzję. 32 cale to jak ktoś wspomniał - taki duży monitor. Piszesz, że masz stary TV - ok, ale na starych telewizorach masz proporcje ekranu 4:3, a na nowych 16:9 co zupełnie zmienia odczucia.

wydaje Ci się że za duży, szybko się przyzwyczaisz i juz Ci na "kieszonkowych" telewizorach dziwnie obraz będzie wyglądał

Dokładnie. Sam mam ten sam model Philipsa (1-szy link), tyle że 42 cale. Dałem za niego w promocji 1600zł ( :) ).

Ogólnie telewizor spisuje się nieźle i mogę go polecić. Na pokładzie jest bodajże 2 x HDMI, USB i inne bajery. Telewizorek podpięty przez HDMI do komputera i jest super :)

PS. telewizor wisi u mnie na ścianie w odległości ok. 3m od łóżka, więc uwierz mi, że da się oglądać komfortowo.

PPS. jeżeli chcesz go wieszać na ścianie, to zaopatrz się w uchwyt regulowany przynajmniej pion-poziom.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności