Skocz do zawartości

wyszukiwana fraza w adresie

Adam31

Rekomendowane odpowiedzi

Mam maly serwis, ktory jak narazie nei cieszy sie popularnoscia, dlatego mysle jakby poprawic PageRank, i jedna z opcji jest postawienie prostej strony, ktorej nazwa (fraza) jest wyszukiwana ok 1000 miesiecznie i z takiej frazy czasem wchodza do mnie uzytkownicy, i umieszczenie tam linkow to glownego serwisu.

inwestycja nie jest duza, bo hosting + strona to ok 50 zl rocznie, ale mam pytanie czy warto, czy taka swieza strona bedze przez google wysoko jesli idealnie odpowiada wyszukiwanej frazie?

pozdrawiam

Ale co? Chcesz ten sam serwis na drugim adresie? Jak stary będzie działał to duplicate content sobie sam zrobisz. Całkowicie trzeba będzie przekierowanie. To raz. A dwa, to page rank można sobie praktycznie olać. Nie liczy się on dziś za wiele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności