Skocz do zawartości

PO zwycięzcą

mmr88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja przyznaje, że głosowałem na Palikota - dałem mu szansę - i nie uważam go za klauna. To po prostu inteligenty facet używający pewnych jaskrawych środków wyrazu - powiew świeżości w zatęchłej polityce. Jeżeli wejdzie w koalicję z PO może wymusi kilka dobrych rozwiązań których PO nie miała odwagi zrobić.

srutututu :) będą w opozycji robili show, geje, transi i recydywa :)

Nie wejdzie w koalicje z Palikotem, bo ilość mandatów pozwala im na koalicję z PSL, którą mieli dotychczas i wszystko im grało, po co mieli by coś zmienić. Zresztą zmiany nie są w stylu PO :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Bezrobocie jest przyczyną pewnych rozwiązań. Na przykład biurokracji i podwyżek podatków. Za parę lat pieniądze z Unii się skończą a ludzie nie będą mogli znaleźć pracy bo sektor prywatny wykończy obecny rząd.

Jakoś w Stanach da się płacić podatki całkowicie automatycznie (przez internet) a w UK można założyć działalność bez problemu. Można nawet działać bez informowania urzędu. Prowadzenie firmy w PL w porównaniu z firmą w Czechach czy na Słowacji to koszmar, więc jednak się da.

Po prostu kolejne zmarnowane 4 lata.

Srutututu i co dalej było... jak to dokładnie powiedział mistrz "jojo" Brudziński? (jojo to z czasów szkolnych jak go wyrzucili ze szkoły za rozboje na kolegach - ot taka gwiazda PiS).

Poważnie to zobaczymy - albo Palikot okaże się samoobroną bis ze spektaklami albo będą "dopalaczem" platformy.

Aha - PSL na pewno będzie chciało koalicji, nie mogą sobie pozwolić na zniknięcie ze świecznika mediów.

Wasze dywagacje mnie rozwalają na ten temat. To jakby się zastanawiać jakie gó**o mniej śmierdzi i jest lepsze w smaku...

Gratulacje wyboru. Ekspansja urzędników na nasze kieszenie pójdzie jeszcze dalej.

Już w styczniu planowana jest ustawa o podglądzie do naszych prywatnych kont bankowych przez Urzędy... (do tej pory było to możliwe tylko dla kont firmowych)

Osoby, które nie rozliczały się z adsense będą w ciemnej dolinie.

a) jesteście idiotami

:) macie za dużo pieniędzy i chcecie płacić podatki większe niż w średniowieczu

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Nawet nie wiem co napisać, Palikot w sejmie, czyli cztery lata błazna ze sforą innych przybocznych błaznów. W sumie dobrze tak Polsce i Polakom - mają co chcieli. Nie dość że bezideowe PO, to jeszcze błazen - który pod publiczkę przebrał się pod lewicową flagę.

A mi trochę szkoda Napieralskiego, choć nic dobrego nie czuję do lewicy, ściągnęli mu majty i zostawili na środku klasy. Tylko Miller lojalnie mu pomagał, reszta ryła dołki :) No ale to tam normalne.

ps.

Poważnie to zobaczymy - albo Palikot okaże się samoobroną bis ze spektaklami albo będą "dopalaczem" platformy.
Jest i samoobroną i dopalaczem platformy - takie były założenia.

Szkoda że pis,po,psl tak wysoko. Głosowałem oczywiście na Palikota (chociaż zawsze oddawałem głos na ludzi z mojej dzielnicy - R.Kalisz).Zaskoczył mnie nadspodziewanie dobry wynik Korwina Mikke , chociaż troche żal że aż 0,5-1% społeczeństwa dało się nabrać na podatki w wysokości 1/7 obecnych - co zgodnie z prawem jest niewykonalne (sztywne wydatki) - chociaż jak na studenta studiów eksternistycznych na kierunku filozofia to i tak jest nieźle jeśli chodzi o tzw. spryt. Blisko 70% dało się nabrać na 4 letnią impreze PO w agencji towarzyskiej o nazwie PSL(na koszt podatników).Szykuje się powtórka z rozrywki co kojarzy mi się to z powtórzonym meczem o mistrzostwo w filmie Piłkarski Poker.

kazek76: pisz o wszystkim , ale nie o polityce. Masz super okulary :)

A mi trochę szkoda Napieralskiego, choć nic dobrego nie czuję do lewicy, ściągnęli mu majty i zostawili na środku klasy. Tylko Miller lojalnie mu pomagał, reszta ryła dołki :)

miller mu nie pomagał, a juz na pewno nie "lojalnie" - po prostu chciał wrócić do gry. on jest ze starej gwardii :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności