Skocz do zawartości

PO zwycięzcą

mmr88

Rekomendowane odpowiedzi

miller mu nie pomagał, a juz na pewno nie "lojalnie" - po prostu chciał wrócić do gry. on jest ze starej gwardii :)

OK, każdy z tych leśnych dziadków chciał. Ale on starał się grać do jednej bramki, wspierał go, przynajmniej na ekranie. Ale generalnie mi to zwisa :)

ps. Szkoda mi tych co dziś otwierają szampana, za 4 lata lub szybciej jedyną butelką jaką otworzą będzie ocet.

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I czekają nas kolejne 4 takie same lata. Jednak cieszy mnie fakt, że na 3 miejscu znalazł się Ruch Palikota :)

Cieszysz się z wygranej partii mających w elektoracie tak wielu "dziwaków"? Co najgorsze, chcą ograniczyć wpływy budżetowe dla sił zbrojnych do 1% :) Dziwi mnie wynik NP.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

ciekawe czy główny fundator PO, wejdzie z nimi do koalicji czy pozostanie na zewnatrz aby przejac do konca glosy sld.

Jednak główny cel PIS osiągnięty, uniemożliwia PO zmianę konstytucji bo do tego trzeba 2/3 a przy posiadaniu przez PIS 158poslow jest to niemożliwe. Oczywiscie odnoszac sie do sondazy. Inna historia, ze nie znam kraju gdzie po zamnkiecniu lokali przedstawiane sa wyniki.

Juz widze Pana Rostowskiego bioracego przygotowanego przez niego budzetu na nstepny rok i jego podarcie:P

Mi jakoś nie przeszkadza sztuczny penis, jak ktoś lubi niech się bawi :) Pomijam nawet to, że Palikot jest odpowiedzialny w dużej części za schamienie polityki, dresiarstwo i ciągłe pajacowanie. Że jest obłudnym i cynicznym graczem, z niewyjaśnioną przeszłością finansową.

Ale, do kur.. nędzy, nie potrafię zrozumieć jak ktoś może zagłosować na kapusia, który donosi na swoich byłych kolegów, który po wylocie z partii wyciaga i pierze brudy innych przed tv czy w książce. I to na tym forum zyskał zwolenników? No normalnie szook dla mnie!!!

Widzisz kaziu76, nie czytałeś tego wątku, a Wędrowiec ładnego linka podał gdzie jest wyjaśnione po co on z tym wibratorem wyskoczył i jaki (pozytywny) skutek to przyniosło.

No cóż można napisać? Nic tylko z lateksowymi penisami chodzić, to pewnie więcej się załatwi.

...a jaki to splendor i takie tam, pomachać fallusem w jakimś urzędzie, tudzież w firmie pozycjonerskiej.

Oto obraz jest swołocza

prześladuje mnie i goni

światły wielki kurwik w oczach

lateksowy penis w dłoni.

PO i PSL na pewno stworzą koalicję, cieszą się rolnicy bo znowu krus przetrwa. Dziwi trochę słaby wynik KNP, ale należy pamiętać że starowali tylko z 21 okręgów wyborczych, czyli połowy. Mimo to myślę, że z roku na rok może nie sama partia ale idea wolnorynkowa będzie zyskiwała poparcie. Jeśli chodzi o lewicę to wiadomym było że Palikot przebije niewyrazistego Napieralskiego który uśmiechał się nawet gdy po nim jechali.

...

Jednak główny cel PIS osiągnięty, uniemożliwia PO zmianę konstytucji bo do tego trzeba 2/3 a przy posiadaniu przez PIS 158poslow jest to niemożliwe.

Nie ma to jak propaganda sukcesu po czwartej porażce :)

Szkoda, że Korwin spartolił wszystko, co przez ostatnie miesiące próbował zbudować. No ale można powiedzieć, że PKW ich dobiła. Sporo głosów zabrał mu też Palikot.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności