Skocz do zawartości

PO zwycięzcą

mmr88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie ja wiem że jestem liberalnym dziwiakiem ale Polska Partia Pracy ma 1,1 % a NP 0,5 no ku..........................r..... :)

Przegina kompletna.

Edyta:

widzę jest na odwrót ale na pierwszym sondażu jaki widziałem było tak jak piszę-jestem troszkę spokojniejszy :)

Widzisz kaziu76, nie czytałeś tego wątku, a Wędrowiec ładnego linka podał gdzie jest wyjaśnione po co on z tym wibratorem wyskoczył i jaki (pozytywny) skutek to przyniosło.

Zgadzam się z twoimi wypowiedziami. Dziwne jest tylko to, że ktoś kto jest na takim forum nie umie sam wyszukiwać takich informacji tylko głosi hasła niczym 80 letnie babcie... :puknijsie:

Jednak główny cel PIS osiągnięty, uniemożliwia PO zmianę konstytucji bo do tego trzeba 2/3 a przy posiadaniu przez PIS 158poslow jest to niemożliwe.

Nie ma to jak propaganda sukcesu po czwartej porażce :puknijsie:

Szkoda, że Korwin spartolił wszystko, co przez ostatnie miesiące próbował zbudować. No ale można powiedzieć, że PKW ich dobiła. Sporo głosów zabrał mu też Palikot.

po 1 mylisz wiele pojęć w jednym zdaniu, z tego co wiem to propaganda sukcesu używana jest raczej w stosunku dokonan platformy, kiedys do Gierka, i 6 wybory jak juz chcesz błysnać:)

jak dla mnie osiągnięcie większej ilości miejsc w sejmie przy słuchaniu o końcu Kaczyńskiego od 4 lat jest sukcesem. Oczywiscie dzis eksperci z tv rowniez stwierdzili, ze PIS za 4 lata nie moze liczyc nawet na polowe tego co dzis.

Dla osób z brakiem znajomosci chociazby strony PKW PIS najmniej uzyskał w roku 2005

Panowie ja wiem że jestem liberalnym dziwiakiem ale Polska Partia Pracy ma 1,1 % a NP 0,5 no ku..........................r..... :puknijsie:

Przegina kompletna.

Edyta:

widzę jest na odwrót ale na pierwszym sondażu jaki widziałem było tak jak piszę-jestem troszkę spokojniejszy :)

Oba wyniki nie przekraczają granicy błędu statystycznego. Pamiętaj, że te wyniki to exit-polle.

A tak w ogóle to ulga. Chociaż niestety nie miałem na kogo głosować i po raz kolejny wybierałem mniejsze zło.

Widzisz kaziu76, nie czytałeś tego wątku, a Wędrowiec ładnego linka podał gdzie jest wyjaśnione po co on z tym wibratorem wyskoczył i jaki (pozytywny) skutek to przyniosło.

Zgadzam się z twoimi wypowiedziami. Dziwne jest tylko to, że ktoś kto jest na takim forum nie umie sam wyszukiwać takich informacji tylko głosi hasła niczym 80 letnie babcie... :puknijsie:

Dziwię się, że ludzie odwiedzający takie forum, nie potrafią nawet przemyśleć tego co piszą. Paliklown nie popchnął niczego, ani atrapą penisa, ani atrapą broni - wystąpił już po fakcie i ta szopka była skierowana wyłącznie do ataku na PIS, które rządziło. Zrobił tylko publiczną szopkę na sprawie z jego regionu.

czyli jakby nie patrzeć mamy stabilizację :) nadal będzie to samo :puknijsie:

no moze tylko w 2012 potop turystów :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred

Obok turystów w kolejnym roku dojdzie podatek katastralny. Podobno Rostowski ma już projekt (info od posła PSL z mojego regionu).

Jak myślicie - Palikot poprze ten podatek czy nie? PSL będzie na nie. Teraz już wiecie po co była ta szopka z Palikotem i jego wyjściem z PO. Nadzieja w tym, że zbraknie głosów... :puknijsie:

Bardzo możliwe, że nic nie zdziałał a dlaczego? A właśnie dlatego, że 95% ludzi nieświadomie rzuca teksty w twoim stylu "to ten kretyn co z wibratorem lata" itp.

Pis prawdopodobnie nic by nie zrobiło zwłaszcza na czele z Kaczyńskim a Tusk może swoje exposé puścić z playbacku może ktoś znowu uwierzy :puknijsie: Ja nie twierdzę ze RP jest super i w ogóle by w ciągu miesiąca zmienili Polskę... ale myślę, że zrobili by więcej dobrego niż inni. Zresztą według mnie to jest to temat zbędny do dyskusji ponieważ w zależności od tego gdzie ktoś mieszka / pracuję i ogólnie jaki ma pogląd to tak będzie głosować.

W większości zgadzam się z tą analizą - https://zezem.salon24.pl/352281,na-szczesci...grala-platforma. Jedyne ale jest takie, że nie kibicuję żadnej partii, im gorzej będzie tym lepiej w przyszłości. Będzie szansa, że ktoś wygra zdecydowanie wybory i będzie mógł rządzić samodzielnie (nie ważne czy to będzie SLD czy PiS, PO już nie będzie). :puknijsie:

Czy wyborcy Palikota mogą napisać co tak naprawdę skłoniło ich w programie tego Pana, aby oddać na niego głos?

ja myślę, że takie popracie palikota może dać do myślenia innym partiom

w naszej polityce od lat jest tak samo, obiecują reformy a później boją się czegokolwiek robić byle sobie nie zaszkodzić bo jak zreformować krus jeśli straci się poparcie całej wsi, ja myślę, że te 10% palikota to swego rodzaju bunt przeciw nic nie robieniu...

w naszym społeczeństwie jest coraz więcej świadomych osób, które mają dość niespełnionych obietnic i rządów, które w obawie przed utratą poparcia jakiejś grupy społecznej(górnicy, służba zdrowia, rolnicy i wszystko co kojarzy się ze związkami zawodowymi) boją się czegokolwiek zmieniać

jeśli to się nie zmieni palikot za 4 lata wygra wybory i będą jaja

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Nie oszukujmy się, że Palikot poszedł do władzy żeby zmienić coś na korzyść obywateli, przecież nikt z nas głupi nie jest :puknijsie:. Teraz prawdopodobnie najbardziej zależy mu na spłacie tych zaległości które ma wobec innych a do tego potrzebuje dotacji z budżetu. Nie wierze że Palikot coś zmieni, był w komisji Przyjazne Państwo i co zrobił? Oby tylko PO wybrało mniejsze zło i utworzyło rząd z PSLem, to dla mnie będzie już pierwszy sukces rządu, chociaż poparłem PiS.

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności