Skocz do zawartości

Strona Mandolinki + AOE3

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich. jak w temacie:

https://www.pis.ok.biz.pl/mando

Stronal Mandolinki + AOE3

https://www.bt.host247.pl/aoe

prosze o ocene.

widze ze usunoles ten top z gory na tej 2.... mysle ze niejest to cos wybitnego .. jet to wrecz standardowe ... i ogolnie mnei sie nie podoba... bo mam monitor 1200x1000 a ta stronki u mnie jest na bardzo mala czesc ekranu, tak wiec ledwo je widze

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Druga podana stona nie otwiera się wogóle.

Co do Mandolinki:

1. Górny banner (niestandardowy) nieciekawy, efekty graficzne kiepskie, faktura napisu zmniejsza czytelność, kolor też nienaljepiej dobrany.

2. Pasek pod bannerem "Witamy na stronie ..." w kolorze wogóle nie pasującym do reszty, niewycentrowany, przez co z jednej strony krótszy. "Polski Portal Mandoliny" nieczytelne :hello: a ta data to domyślam się (ale raczej nie wszyscy sie domyślą), że to ostatnia aktualizacja. A to nie prawda bo chyba nawet wczoraj strona wyglądała inaczej.

3. Menu nierówno sformatowane. Nazwa "strona startowa" odrazu nasuwa skojarzenie z ustawieniem w przeglądarce a nie ze stroną główną. Proponuje "stronę startową" z kolejnego paska na środku wogóle usunąć i linkować z bannera na SG. "Rozdziały" to bardziej w książkach a w sieci raczej dzieli sie na "działy" lub "sekcje". Ewentualnie kiedyś stosowano "rozdziały" gdy strona ciągnęła się w dół kilometrami. Nie wiem czy nadal takie nazewnictwo funkcjonuje ale jeśli tak to nie jest powszachne.

4. Menu przejżyste i ładne, jak dla mnie może być jedynie "Napisz nam e-maila" brzmi śmiesznie, a "Polecamy" może wprowadzić w błąd, gdyż trzeba się domyślać, że to linki.

5. Tekst na SG podany nieciekawie a zdjęcia mandolin "na kupę". "Witaj wogóle wypada przy obrazku- błąd w kodzie. Proponuję powycinać kształty ze zdjęć i oblać je tekstem. Będzie lepiej wyglądać a tekst stanie się atrakcyjniejszy. Kilka literówek mi wpadło w oczy.

6. Ten miniprzewodnik fatalny. Generalnie to co jest na stronie, da sie wyczytać z linków więc sam jego sens niewielki. Inna czcionka i rozmiar, formatowanie okropne (wcześniej też kiepskie ale tu to apogeum), tekst słabo napisany, nieprzejżysty.

7. Stopka autorska ni przypioł, ni przyłatał, ni to z boku, ni na środku.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że awaria z drugą stroną szybko będzie usunięta. Lubie tą tematyke i mam nadzieję obejżeć stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności