Skocz do zawartości

Nowe Seoki

Ząbuś

Rekomendowane odpowiedzi

@Ząbuś - masz u mnie "miszcza";)! Stawiasz jakiś chłam, a potem spamujesz w komentarzach na blogach pozycjonerów? Świetny sposób na zebranie paru spam reportów, chyba poświęcę wpis na blogu na temat Twojej nowatorskiej metody :) A poniżej screen:

zabusspamer.png

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

@xradar Mimo wszystko dobrze jest mieć bloga zabezpieczonego przed spamem, szczególnie że w WP to kilka kliknięć, bo nawet jak przekonasz kolegę do swojej racji to są tysiące spammerów na jego miejsce. Ogólnie zabezpieczenie przed scrapeboxem bloga nie jest trudne ;)

...

@xradar Mimo wszystko dobrze jest mieć bloga zabezpieczonego przed spamem, szczególnie że w WP to kilka kliknięć, bo nawet jak przekonasz kolegę do swojej racji to są tysiące spammerów na jego miejsce. Ogólnie zabezpieczenie przed scrapeboxem bloga nie jest trudne ;)

@zoreander - mam włączonego Aksimeta, komentarze zostały przez niego wyłapane. Jak widać na screenie, są oznaczone jako spam :)

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności