Skocz do zawartości

tools

graff

Rekomendowane odpowiedzi

no witam.

ja nie korzytsam bo mnie zwyczajnie nie stac. uwazam ze stotoswanie podstawowych zasad ktore znamy wszyscy nie jest moze za szybkie, ale skuteczne na 100%. Jak ktos sie chce szybko pozycjonowac na wczoraj to wtedy taki soft bedzie niewatpliwi przydatny (wspomagajacy).

ps. czemu w tym dziale ten post? ;)

"jak bylem mały, to byłem mały..."

To miło, thx. Co do narzędzi - program WebCEO. Ktoś z Was doświadczał ? Jest dostępny trial v4 za pomoca którego można m.in. uzyskać raport dot. stanu optymalizacji pod kątem zadanego klucza. Ciekaw jestem, co sądzicie o celowości takiego głębokiego wchodzenia w temat - wyważanie klucza w np. procentowym udziale w tekście, limit ilości słów na stronę, itd, itp. Ma to sens ?

Piotrek

www.zeszyt.pl

Dokładne analizowanie strony z pewnością ma sens.

Nie korzystam z tego programu, ale przeczytałem opis i widzę, że program ma dosyć duże możliwości. Jednak niektóre opcje budzą zastanowienie (np. sposób sprawdzania pozycji w Google) a nawet mogą zaszkodzić (automatyczne dodawanie strony do wielu wyszukiwarek).

Ja osobiście korzystam z narzędzi www do robienia statystyk - np. www.digitalpoint.com/tools/keywords czy www.ranks.nl/tools/spider.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności