Skocz do zawartości

Spadek PR

pibi84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 2 tygodnie temu wprowadziłem małe zmiany w tytule strony, meta tagu i keywoards. Po tym zabiegu strona spadła o kilka pozycji dla kilku pożądanych fraz, niepokoi mnie spadek PR z 1 na 0. Czy to tylko tymczasowe czy wrocić do poprzedniego kodu strony?

I jeszcze jedno - co zrobić żeby mieć więcej inlinks na yahoo, dodałem strone juz z pół roku temu do okolo 100 lepszych katalogów seo i mam inlinks - 10?

Ad.1. Nie bierz tego jako pewnej opinii, ale wydaje mi się że PR nie spada od zmian title i despcription - jeśli się mylę, też po proszę o sprostowanie.

Ad.2. Podlinkować wpisy w katalogach. Yahoo zawsze pomija dużo linków, więc dokładnego obrazu nie uzyskasz nigdy, zwłaszcza że niebawem zwijają tą usługę.

Moim zdaniem masowo padł PR, czy zgodzicie się ze mną? U mnie wszystkie strony spadły z PR na 0

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności