Skocz do zawartości

[Wykonam] presell pages oraz artykuły zapleczowe

mlogda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Od dawna zajmuje się pisaniem tekstów presell pages oraz artykułów zapleczowych. Jeśli chodzi o tematykę, to żadna nie jest mi obca, a jesli już taka się znajdzie, to z ochotą się z nią zapoznam.

Szukam konkretnego i uczciwego zleceniodawcy. Nie interesują mnie zleceniodawcy, którzy po otrzymaniu tekstów "wyparują"! Swoją pracę traktuję poważnie, dlatego chcę żeby i zleceniodawca tak to traktował.

Cena za tekst (1000 znaków) to 2zł, ale w niektórych przypadkach (prosty tekst, łatwa tematyka itp.) cena za tekst jest niższa. Dodam, iż moje teksty są całkowicie unikalne i pisane dla ludzi, co znaczy, że i ten młodszy czytelnik i ten starszy z pewnością wie o co chodzi. Moje teksty podobały się wielu zleceniodawcom, dlatego mam nadzieję, że spodobają się też "nowym"!

Zapraszam chętne osoby do porozmawiania ze mną drogą mailową - to mój adres - mlogda@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie,

Małgorzata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności