Skocz do zawartości

Pierwsze zaplecze darmowym sposobem

ebazastron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Z zwiazku z tym iz stawiam pierwsze kroki w tworzeniu zaplecza mam kilka pytań.

Jezeli dobrze zrozumialem do bardzo wazne w zapleczu sa rozne adresy ip.

Stawiajac blogi na darmowych serwisach ip jest różne.

Jezeli natomiast bedziemy chcieli postawic pare preseli badz innych stron pod zaplecze to gdzie

aby mi jej po czasie nie usuneli ( wiem ze tutaj 100% pewnosci miec nie bede ) ?

Wiec jakich darmowe serwery na których nie bedzie problemów z indeksacją?!

Widziałem dużo usunietych preseli na yoyo.pl

Wiem wiem najlepiej kupic zaplacic postawic i miec na swoim, jednak narazie chce sie pobawic w darmowe zaplecze.

Kolejne pytanie to kiedys xt.pl mialo oferte podpinania dnsów po serwer jednak gdy podepne pod serwer na którym

mam strone która pozycjonuje to ip zawsze bedzie takie samo tak? Wiec nie ma sensu tak działać?

Prosze o pomoc

Miłego wieczoru wszystkim! :brawa:

jeśli szukasz darmowych serwerów poszukaj za granica u nas ciężko z czymś dobrym a i żeby jeszcze można było domenę podpiąć. Odpal zagraniczna wyszukiwarkę i jedziesz z frazami "free hosting". Kiedyś natknąłem się na spis darmowych serwerów za granicą ale to było kilka lat temu i myślę że tego powinieneś szukać bo czasami trafiają się porównania takich hostingów ( dane hostingu i opcje np: czy domena, , nie licz tylko na pomoc tego forum weź rusz głową dodaj do tego kilka słów kluczowych i wpisz w google i znajdź, wiele rzeczy tam znajdziesz, wszystkiego na talerzu się nie da dostać. Nie wiem czy nie lepiej będzie ci kupić jakiś hosting i jakieś regionalni, dużo bardziej bezpieczniejsze i pewniejsze czy jeśli ci zbanują takie coś nie będzie ci szkoda czasu za włożoną pracę? Jesli coś później zawsze możesz sprzedać takie zaplecze lub sprzedawać same linki, przelicz sobie to czy ci sie opłaca

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ja coś tam mam na Republice- jak na darmowe nie narzekam. Trzeba się tylko częściej niż co pół roku logować.

E: uważnie przeczytać post wyżej, zastanów się czy nie szkoda czasu na darmowe hostingi.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zaplecze zamierzasz pewnie dobrze linkować ? Żeby było dobre, musisz dbać o treść więc u Ciebie ona będzie na super poziomie ? Będziesz starał się zachować przejrzystość i szybkość działania skryptu ?

Jeżeli tak to śmiało możesz kupić jakiś seo hosting i w późniejszym czasie sprzedawać linki na takim zapleczu. Dużo osób znajdzie się chętnych na mocnego , nie drogiego linka.

Edit:

Ewentualnie właśnie republika, blogspot, hosting wordpressa.

Nie usuną Ci nigdzie strony jak nie będzie ona wyglądała jak zaplecze, a przecież do tego dążysz ?

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności