Skocz do zawartości

Spadek pr różnych stron

santer

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zauważyłem, że moja strona spadła z pr2 do pr0.

Na początku myślałem, że może jest to związane z dodaniem do strony forum czy przybyciem sporej ilości linków, że statlinka, ale w historii sprawdzanych stron wiedzę, że każda osoba która sprawdzała ostatnią swoją stronę spotkała się ze spadkiem pr.

Co o tym sądzicie?

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

nic nie sądzimy. od kilku dni leci update oraz Google zmieniło API.

Poza tym PR to zielony kawałek trawnika - po co Ci on ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeśli coś takiego jest to pewnie do czegoś służy :brawa:

Ogólnie dobrze się na tym nie znam, ale przykładowo ma to znaczenie przy obliczaniu wartości strony podczas sprzedaży czy do ceny linków (z mojego doświadczenia)

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

Ogólnie dobrze się na tym nie znam

To nie zakładaj nowy tema, lecz szukaj i czytaj!

Page rank update

przykładowo ma to znaczenie przy obliczaniu wartości strony podczas sprzedaży czy do ceny linków (z mojego doświadczenia)

tylko dla tych, którzy wogóle się nie znają na SEO.

Jakbym miał tego szukać to pewnie zajęłoby mi to trochę więcej czasu, a tu dałeś mi odpowiedź i jestem wdzięczny.

Jeśli chodzi o to, że się nie znam, to mi się wydaje że pr jest związany z ilością wartościowych linków, które prowadzą do danej strony, z tym czy strona jest wartościowa itp, czyli im lepsza strona tym większy pr, więc tym samym ma to wpływ na wartość strony i wartość linków na stronie. Bezwartościowe strony raczej nie mają pr 10, tylko 0, 1 czy dwa

wiele bezwartościowych stron ma często pr3,4,5 :brawa:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności