Skocz do zawartości

Anchor text oraz ilośc dodawanych linków

Vector.mac

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć 3 rzeczy a dokładnie:

1) Ile waszym zdaniem mogę dodawać opisów do pp oraz katalogów dziennie ? (strona nie ma miesiąca i mało przy niej siedziałem).

2) Czy jeżeli będę dodawał opisy na inne słowa kluczowe oraz w pp wrzucał inne linki odnośnie mojej strony to mogę mnożyć dodawania stron ?

Przyjmijmy że zrobię kilka anchorów i będę je wrzucał do opisów w pp to w takim wypadku mogę wrzucać dla każdego anchoru jakąś tam ilość, czyli teoretycznie jak bym zrobił inne teksty i 50 anchorów to mógłbym zacząc pozycjnować z 50 x większą częstotliwością ?

Czy to zależy od fraz, słów kluczowych które wpisuje w pp i katalogach. I ile powinienem dodawać słów kluczowych w dla jednego opisu ?

3) Z tego co się orientuje to anchor dodaje tylko w tekście pp bo do katalogów zabardzo tego nie przyjmują. Czy w jakimś innym miejscu podczas dodawania strony.

Czy anchor powinien wyglądać tak jak >>> https://www.agebit.pl/anchor-text-dlaczego-taki-wazny

Ad. 1: Ile chcesz, Google i tak za czym zaindeksuje wszystkie linki minie trochę czasu, więc linki będą napływać stopniowo.

Ad. 2: nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi, ale jeśli o to czy możesz dodawać wiele wpisów jednej strony to nie możesz. Po za tym nic Ci nie da więcej linków z jednej strony bo Google zaindeksuje i tak tylko jeden.

Ad. 3: Niektóre katalogi przyjmują dodatkowe linki w treści, jeśli spełnisz jakieś wymagania, ogólnie anchor musi zawierać słowo kluczowe które pozycjonujesz.

...

dobrych wartych dodania katalogów nie ma więcej niż 100, pozostałe to sztuka dla sztuki, można dodać jakimś automatem, ale furory dla strony nie zrobią, nawet te dobre nie indeksują się jednocześnie, więc raczej filterka nie dostaniesz nawet jakbyś dodał do 200 dziennie. Co do precli to możesz dodać dowolna ilość artykułów, a w każdym 2-3 linki, oczywiście najlepiej aby nie było identycznego anchora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności