Skocz do zawartości

Filtr na nowej stronie.

Seo.uczen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jeżeli można to prosił bym o informacje odnośnie sprawdzenia i monitorowania czy nie dostane filtra.

Sprawa trochę się komplikuje ponieważ moja strona jest świeża i na frazy które mnie interesują jestem bardzo daleko (nawet dokładnie nie wiem w jakim momencie :brawa:).

Czy jeżeli będę pozycjonował kilka podstron mojej strony to czy goodle to łączy i mogę dostać filtr za zbyt duży przyrost linków ?

Prosił bym o podanie jakiegoś dobrego narzędzia do monitorowania słów kluczowych.

Jak na chwile obecną frazy na których mi zależy są nieosiągalne i jak sprawdzam przez Free Monitor for Google to mnie nie ma w wyszukiwaniach.

Ale mam zamiar zacząć ostro dodawać stronę do pp i katalogów i chce wiedzieć czy dostałem filtr czy nie.

Ile byś proponował dodań do pp i katalogów dziennie na początek ?

Kwestia - na jakiej bazie katalogów / precli masz pracować. Jeśli śmietnikowej / publicznej z publikera i tego typu automatów to nawet dodanie do wszystkich na raz nie powinno spowodować żadnych kar ze strony google.

Musi minąć trochę czasu, żeby google powyłapywało te linki, moderatorzy katalogów je zaakceptowali itd - tak wiec indeksacja wpisów rozłoży się w czasie.

Zacznij może od pięciu linków dziennie i podwyższaj ten limit co tydzień o 2. Jeśli chodzi o sprawdzanie filtra to w google.pl należy wpisać adresdomeny.pl jeśli na pierwszym miejscu nie ma strony głównej tylko jest podstrona danego serwisu to niestety prawdopodobnie wpadłeś w filtr.

Uważaj z tym szybkim przyrostem, bo widać że jesteś strasznie niecierpliwy, a w seo cirepliwość to podstawa. Linkuj systematycznie, stosuj różne linki. I nie ważne jakie linki. Ważne żebyś nie przedobrzył z tą dzienną ilością. Toż to świeża strona :)

Świetny zespół muzyczny na wesele

Wybierz dom weselny na swoje przyjęcie

Zorganizuj swoje przyjęcie weselne z portalem wesele radom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności