Skocz do zawartości

Gekosale na Masternet.pl

Szemron

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuję zainstalować skrypt Gekosale na serwerze Masternet.pl ale mi to nie wychodzi.

Dla testów zainstalowałem go na 1and1 i tam śmigał bez problemów. Potem całą zawartość przeniosłem na masternet i takie oto pokazuje mi błędy:

zdolinybaryczy.com.pl

Na subdomenie zainstalowałem świeżą wersję, od nowa, ale też nie działa:

test.zdolinybaryczy.com.pl

Według samego skryptu serwer spełnia wymagania skryptu:

zdolinybaryczy.com.pl/gekosale-check.php

Niestety nie wiem, w czym tkwi haczyk. Ktoś potrafiłby podsunąć jakieś rozwiązanie?

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Zle skonfigurowales sklep - zle ustawiony adres sklepu w konf

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Raczej nie o to chodzi. W skrypcie podana została ścieżka dostępu z małych liter, a na serwerze jest z wielkich.

Niestety nie wiem gdzie to w skrypcie zmienić (o ile w ogóle się da, bo kod jest kodowany), a na forum Gekosale zbytnio nie spieszą się z pomocą...

Proszę o kontakt na PW.

Raczej nie o to chodzi. W skrypcie podana została ścieżka dostępu z małych liter, a na serwerze jest z wielkich.

Niestety nie wiem gdzie to w skrypcie zmienić (o ile w ogóle się da, bo kod jest kodowany), a na forum Gekosale zbytnio nie spieszą się z pomocą...

tak to juz jest z darmówkami - fakt faktem gekosale ma cieniutki support

Pewien życzliwy użytkownik podesłał mi na PW adres e-mail do jednego z twórców Gekosale, a ten dokonał koniecznych zmian bezpośrednio w plikach po otrzymaniu dostępu do FTP. Tak więc z tym supportem nie jest tak źle :)

W nowej wersji skryptu tego problemu już nie będzie.

Proszę o kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności