Skocz do zawartości

Monitor

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Mediona i inne wynalazki to sobie daruj bo jest to mega shit. Wystarczy postawic obok siebie jakis markowy monitor i tego Mediona i juz uznasz, ze nie wiesz jak mogles na czyms takim pracowac :) Poza tym lepiej dbac o oczy, bo ich akurat nie da sie niczym zastapic.

Powiem tak, wcześniej miałem Szajsunga i powiem ci że kolory były gorsze i oczy bolały.. poza tym mam porównanie z FSX na laptopie Toshiba, a Medionem (na Medionie lepiej mi się lata niż na Laptopie) - mam udany dobry model... a co do oczu no cóż - ja tylko obsługuje strony na tych komputerach od czasu do czasu FSX sobie zapuszczę i tyle - Jak trzeba to i jakąś wizytówkę w Corelu czy Photoshopie zrobię i nie narzekam :D

Szczerze - nie wymienił bym Mediona na żaden inny sprzęt - jeszcze znajdź sprzęt który będzie długo chodził do okolic 300zł (o Szajsungu nie ma co marzyć, Philips... hmmm może z 3 lata pociągnie ew Nokia, ale nie za te pieniądze)

Niech kupi - powystawowe aukcje firm i uczciwych sprzedawców uznają zwrot jeżeli nie będzie ci odpowiadał ;)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

moody sie pyta o monitor za ok. 300zl, a Ty mu polecasz za 2000zl...

Ja bym polecal jakiegos Samsunga. Sam mam SyncMaster 205BW i sie swietnie sprawdza juz od kilku lat. takiego kupisz do 300zl uzywanego. Musisz popatrzyc na allegro co tam maja ciekawego do 300zl. Samsungi ogolnie w kazdym modelu maja bardzo dobre matryce, u innych firm bywa roznie.

o sry, pierwszego posta jego tylko odczytałem.

Zajrzyj tu- testy monitorów.

Pouczająca lektura do tego stopnia, ze zrezygnowałem z laptopa na rzecz konkretnego komputera stacjonarnego (PC niestety) a teraz "składam" właśnie na porządny monitor. Myślę o Eizo lub Nec w kwocie między 4 a 5 tys.

Naturalnie ważne nad czym pracujesz. Większość z nas na tyle dużo siedzi przed kompem, że lepiej patrzeć w naprawdę dobrej jakości obraz ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności