Skocz do zawartości

Pierwsza strona

lamer22

Rekomendowane odpowiedzi

Co do domeny to nie :( ta ktora mam jest chyba jedna z ostatnich ze slowem zblizonym do przeprowadzki.A zalezalo mi na tym by adres nie byl zwiazany z nazwa firmy a z tym czym sie zajmuje.

A co do tabelek. Zlikwidowac? Czy mozna je zamienic na cos? Jak lepiej to rozwiazac?

Pozdrawiam

To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące.

- strona nie jest wyśrodkowana i pod wyższymi rozdzielczościami kiepsko to wygląda,

+ podoba mi się, że są elementy we flashu ale wydaje mi się, że powinny być bardziej urozmaicone, np. dodatkowy gradient w menu przy najechaniu i dodatkowe efekty w topie (czy alternatywne menu też istnieje?),

- po lewej stronie jest niepotrzebnie tyle wolnego miejsca,

+ wszystko pozostałe :) Strona wygląda nieźle.

Strona była tworzona na rozdzilczosc 1024x768 i prawde mowiac jak ja zobaczylem w 1600x1200 to tez mi sie nie podobala. Istnieje mozliwosc dopasowania grafiki od rozdzielczosci wysietlanej na monitorze? Jest taki skrypt? A co do lewej strony, cos tam bedzie. Tylko jeszcze nie bylo pomyslu co tam dac :( Ale wkrotce cos sie pojawi.

p.s.

mariosoft - divy juz prawie przygotowalem dla strony glownej, zrobilem to wczoraj wieczorem, dzis moze jak uda mi sie troche czasu wygospodarowac dokoncze glowna i zajme sie kolejnymi podstronami.

pozdrawiam wszystkich

Pani z kartonami z googla znaleziona, tez ja pozniej spotkalem na kilku innych stronach, popularna jest chyba i medialna smile.gif nie mam niestety nic innego co mozna by tam wstawic smile.gif
Ta pani jest wstawiona w zakładce "O firmie". Wygląda na pracownika tej firmy dla którego nie starczyło kasy na biurko :(

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Kasana biurko nie potrzebne ;) czasem cos z "odzysku" mozna dostac :(

P.S. Strona główna zamieniona z tabelek na div, troche zabawy bylo ale efekt koncowy chyba jest ok. Na reszte podstron przyjdzie tez czas, ale nie teraz niestety. Mam troche innych zajec. Pozdraweiam wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności