Skocz do zawartości

Linki witryny dla bocznej domeny

piotrr989

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam 3 domeny

notebookibiznesowe.pl

laptopybiznesowe.pl

navibook.pl

Navibook to nazwa pochodząca od nazwy firmy.

Navibook.pl oraz laptopybiznesowe.pl mają przekierowanie 301 na notebookibiznesowe.pl

Mój problem , to kwestia zrozumienia dlaczego po wpisaniu w gooogle frazy navibook pl wyświetlają się linki domeny, w sumie ich 6.

Co zrobić aby pojawiały się one po wpisaniu notebooki biznesowe navibook lub notebooki biznesowe pl

Ruszyła kampania google ad words testowo żeby zobaczyć jaka jest klikalność. Czy to ma jakieś znaczenie na linki witryny?

to się nazywa SiteLinks i wpływ na to ma tylko google :D no pośrednio także Ty - dają takie coś dużym, rozbudowanym stronom z dobrym contentem

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

obstawiam, ze domena navibook.pl byla dosyć solidnie zaindeksowana przed R301 - google pamięta takie rzeczy :/

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności