Skocz do zawartości

Co sprawdzacz pozycji do inny wynik ?

Coin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie o narzedzie do sprawdzania pozycji. Przyznam, ze

glupieje bo dzis na fraze "fotografia ślubna Kraków" moja strona https://dariuszczepiel.pl była:

1. w google chrome ręcznie sprawdzam i jestem na pozycji 31

2. Free Monitor for Google, którego używam pokazuje 29, a jak za

chwile znowu sprawdzam to 26 i potem znowu 29 i tak skacze...

3. googlemon.pl pokazuje 34

4. Serpstat.pl pokazuje ze mnie nie ma w 34 pierwszych wynikach

5. Rank Checker (wtyczka do firefoxa) pokazuje 21

to do cholery, któremu z nich mam ufać?

Szukam narzędzia darmowego i wiarygodnego... podkreślę słowo 'narzędzia' więc nie radźcie bym sprawdzam z ręki :D

Wyjątkowa Fotografia Ślubna Małopolska - Zapraszam !

Zamiast sprawdzaniem pozycji zajmij się pozycjonowaniem, bo trzecia czy czwarta strona to tak, jakby Cie w ogólnie nie było ;)

A tak całkiem poważnie, to może są jakieś zawirowania albo google ciągnie dane z różnych DC. Linkuj i sprawdź za kilka dni - może się ustabilizuje :D

No wlasnie na niektore frazy to ja zlecam pozycjonowanie i stad chce miec wiarygodne zrodlo do oceny rezultatow zwlaszcza, ze za to place ;)

dziś:

fotografia ślubna kraków

Internet Explorer z ręki - 36

strona podana tu w watku - 34

googlemon.pl - 26

Rank Checker - 22

wariuje, nie wiem czy to ostatnio cos z googlem jest wariackiego, ze zmienia sie pozycja co pare minut, ale przeciez realnie tak sie nie da 'kontrolowac' pozycji...

i jeszcze pytanie zasadnicze. Google na 1 stronie pokazuje 3 strony jako reklamy, a potem 15 witryn. Czyli jak rozumiem, nie ma juz TOP10 tylko jest TOP15 na pierwszej stronie? Bo jakby czesc z nich (a dokladnie 7) to strony ze znacznikami miejsca, ktore tez sie licza no bo jakby nie bylo - widac je na stronie 1 ?

Wyjątkowa Fotografia Ślubna Małopolska - Zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności