Skocz do zawartości

Jakieś tąpnięcie na domenach regionalnych?

Wilk

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu wy interpretujecie słowa Dido (wiesz, że nazwa myli się z czymś co ma "l" w środku? :D ) w ten sposób? Przecież mówił, że strony albo nie były zoptymalizowane, albo miały kilka przegiętych spraw. Sama optymalizacja jest wskazana i to nie podlega dyskusji.

Optymalizacja pod kątem usera a nie robota. Tak jak mówię - zacznijcie rzucać linkami, nawet na PW do osób które mogą wam pomóc a nie brniecie w kupę coraz większą.

Druga sprawa to czas. Chociaż mi www klientów na regionalnych domenach nic a nic nie poleciały.

I tak - są zoptymalizowane :D

• Odpowiedzi 656
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Optymalizacja pod kątem usera a nie robota. Tak jak mówię - zacznijcie rzucać linkami, nawet na PW do osób które mogą wam pomóc a nie brniecie w kupę coraz większą.

Druga sprawa to czas. Chociaż mi www klientów na regionalnych domenach nic a nic nie poleciały.

W takim wypadku proszę podaj jakiś link strony, która posłuży nam za wzór optymalizacji.

Mogę Ci podać link do tematów na forum jeżeli Ci to pomoże. Chociaż domyślam się, że przez ponad rok od rejestracji wchłonąłeś więcej postów niż ja :]

Zresztą - to wy macie problem a nie ja. Ja próbuję pomóc, być może wskazać rozwiązanie jeżeli pojawią się linki. Nie widzę sensu podrzucać stron klientów tylko po to żeby pokazać, że na ełkach i innych regionalnych pierdołach coś może stać :rolleyes:

W takim wypadku proszę podaj jakiś link strony, która posłuży nam za wzór optymalizacji.

nie ma takowego i nigdy nie będzie - kazdą stronę optymalizuje się inaczej zarówno pod kątem produktowym, tekstu, linków, seowania, długiego ogona i czego dusza sobie zajęczy :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Albo czego sobie klient życzy :rolleyes: To jest chyba podstawowy błąd osób w tym temacie - "dajcie mi regułę na optymalizację, a wsadzę ją wszędzie". Nie ma tak i już, są wytyczne Google które musisz dopasować do witryny w sposób uniwersalny, z naciskiem na dobro odwiedzającego (chociaż z tym jest różnie).

Wyleciały wartościowe strony, to nie podlega dyskusji. ...

Ja się z takim przypadkiem jeszcze nie spotkałem. Możesz podać kilka przykładów? :rolleyes:

Dodatkowo Google nie daje możliwości legalnego naprawienia pomyłki...

Słyszałeś już podaniu o ponowne rozpatrzenie? ;)

Moje 3 grosze do dyskusji na temat regionalnych domen :)

Pytania odnośnie konkretnych stron zadawaj proszę na PiO lub na Forum dla Webmasterów :)

Albo czego sobie klient życzy :) To jest chyba podstawowy błąd osób w tym temacie - "dajcie mi regułę na optymalizację, a wsadzę ją wszędzie".

Reguły są już dobrze opisane przez Google i nikt o nie nie pyta. Chcemy zobaczyć jak wspaniale wdrożyłeś je w praktyce :rolleyes:.

Dlatego proszę i linki

No nie wytrzymam zaraz. Nie róbcie tutaj wody z mózgu ludziom. Poleciały domeny firmowe i to JEST FAKT! Nie żadne zapleczówki, nie żadne śmieciówki tylko zwykłe strony firmowe. Bez SWLi, bez powielania treści, a po podaniu o ponowne rozpatrzenie dostałem info, że strona nie została wywalona ręcznie i mam się gonić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności