Skocz do zawartości

Jakieś tąpnięcie na domenach regionalnych?

Wilk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 656
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie jestem prawnikiem Beerbant ale na tej stronie jest napisane:
Użytkownik ponosi pełną odpowiedzialność za opublikowane przez siebie treści.

Nie uważasz, ze najważniejsze byłoby najpierw znaleźć kto się dopuścił tego "przestępstwa"?

Nie,

finalnie za treści publikowane w serwisie odpowiada jego właściciel a tą przytoczoną regułką można sobie podetrzeć (_!_)

Spoko, Beerbant lubi się chwalić swoimi prawniczymi kontaktami i możliwościami ;)

Dzięki nim SS może mi skoczyć "tam gdzie Pan może Pana w d....e pocałować" , że zacytuje znany kabaret i dzięki nim pomogłem paru firmom jak gówniarze opublikowali szkalujące je treści .

Nie wiem jak Ty ale ja wychodzę z założenia , że również w internecie powinno się ponosić konsekwencje jeżeli ktoś pisze niepradę albo komuś szkodzi. Olewcze podejście do tego rodzaju spraw powoduje właśnie potem to, że jeden z drugim pierd****li farmazony, łże aż się kurzy a ludzie nieobeznani z tematem łykają to jak pelikany świeże ryby ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie jestem prawnikiem Beerbant ale na tej stronie jest napisane:
Użytkownik ponosi pełną odpowiedzialność za opublikowane przez siebie treści.

Nie uważasz, ze najważniejsze byłoby najpierw znaleźć kto się dopuścił tego "przestępstwa"?

Nie,

finalnie za treści publikowane w serwisie odpowiada jego właściciel a tą przytoczoną regułką można sobie podetrzeć (_!_)

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Nie wiem jak Ty ale ja wychodzę z założenia , że również w internecie powinno się ponosić konsekwencje jeżeli ktoś pisze niepradę albo komuś szkodzi. Olewcze podejście do tego rodzaju spraw powoduje właśnie potem to, że jeden z drugim pierd****li farmazony, łże aż się kurzy a ludzie nieobeznani z tematem łykają to jak pelikany świeże ryby ...
Zgadza się ale nie trzeba o tym ciągle pisać. A w mojej opinii jesteś osobą która najczęściej u nas na forum odwołuję się do tego typu prawniczych argumentów. Trochę mnie to razi, nie wiem jak innych. Lubie rozmowy na luzie, bez spiny ;)
pozycjonuj.png

Widzę, że [....] cały czas czai się na PIO

wyluzuj, to że się siedzi po dwóch stronach okopów nie znaczy, że kogoś można wyzywać, taka praca i tyle ...

?Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych?.

Zgadza się ale nie trzeba o tym ciągle pisać. A w mojej opinii jesteś osobą która najczęściej u nas na forum odwołuję się do tego typu prawniczych argumentów. Trochę mnie to razi, nie wiem jak innych. Lubie rozmowy na luzie, bez spiny ;)

1. poza pewnymi wyjątkami, przytoczyłeś ustawę ogólną od której są pewne odstępstwa (polskie prawo jest pokręcone a kręcą nim coraz bardziej) ;)

2. to nie jest "spina" ale próba uświadomienia , że szkodzenie innym "bo to internet i można napisać / opublikować każdą bzdurę" powinno być karane a poszkodowani powinni zacząć dochodzić swoich praw.

PS

Znam przypadek kiedy po akcji tego białego szczecińskiego rycerza w zasr***ej i zardzewiałej zbroi osoba z forum utopiła duży kredyt i nieomal nie zbankrutowała , możesz napisać , że ryzyko zawodowe ale do mnie taki argument nie dociera bo w tym konkretnym przypadku było to celowe działanie aby zaszkodzić . ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ciekawe natomiast ile mu płacą (guglarzowi) za tą pracę. Zabrałby się chłop za seło. Lepiej by zarobił a my mielibyśmy więcej spokoju. ;)

złoto przeciwko orzechom , że byłbyś pierwszy w kolejce o jego etat ;)

To może spróbujmy go przeciągnąć na naszą stronę ;)

sorry ale moja wątroba może już tego nie przetrzymać , tym bardziej, że Zgred się na nią czai od pewnego czasu ;)

żadna strona klienta, która jest na regionalce nie została zafiltrowana a nawet im sie ciutkę polepszyło. zadbane zaplecze tez poszło w górę.

no i?

podeslij mi na maila jakies Twoje "zadbane zaplecze", to je zafiltruje w kilka dni.

ja widze te sprawe tak, ze owszem, przy niektorych domenach my - SEO-wcy schrzanilismy, ale w tym momencie wystarczy, ze konkurencja przylozy ze 100k punktow w SWL-u i strona klienta wypada.

Panie Szymanski, do Pana tylko jedno pytanie: czy algorytm odsiewajacy "spam" zostanie rozszerzony na caly polski indeks?

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

właściciel tego serwisu zasponsoruje mi

eee, Trabancie, niby na jakiej podstawie ? ;)

ktoś jeszcze ma coś śmiesznego na weekend?

jest coś lepszego ;):);) :

"Niektóre mało wartościowe strony na domenach regionalnych przez błąd w algorytmie wcześniej były za wysoko"

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ciekawe natomiast ile mu płacą (guglarzowi) za tą pracę. ;)

W filmie o Google mówili, że pensja pracownika jest równoznaczna z miejscową pensję urzędniczą, starszy manager zarabia jej dwuktroność + premie + każdy ma możliwość rozwijania przez jeden dzień w tygodniu własnych projektów, za które może dostawać wynagrodzenia, np. aplikacji pod Androida

Czy moc linków z nich spadła? Czy przełożyło się to na spadki pozycji stron docelowych?

nie zauważyłem spadku mocy z zafiltrowanych, BTW, jak na spokojnie przejrzałem wszystkie swoje zafiltrowane domeny, to powiem szczerze, że algorytm niewiele się pomylił, a raczej trafił tam gdzie miał trafić. Ciekawy jestem, i tu pytanie do Guglarza, jeżeli poprawę stronę, bo wiem co nabroiłem, lecz nie zgłoszę jej do ponownego rozpatrzenia (aby np. Twój pracownik Google za dużo nie widział), to po jakim czasie strona wyjdzie z filtra za np. keyword stuffing i czy algorytm sam się zorientuje, że błędu już nie ma:)?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Czy ktoś odnajduje tu swoje stronki???

Część prowadzi bezpośrednio do moich wpisów.

Jeszcze nie wiem kto, ale się dowiem.

Lista jest krótka...

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności