Skocz do zawartości

Jakieś tąpnięcie na domenach regionalnych?

Wilk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 656
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dobrze wiesz są ludzie, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem https://support.google.com/webmasters/bin/a...mp;answer=35769 lub mają w poważaniu co tam jest napisane. Ty rozumiem udzielasz konsultacji tylko ludziom, którzy kupili Rumaka z Twojego polecenia czy za darmo rozdajesz wiedzę i doświadczenie? :D

Cytat:

KUP Rumera z mojego refa a dostaniesz GRATIS: bazę, plik inteligencji xas_AI, oraz opis optymalnych ustawień do zakładanie profili (blastowania). Podstawowe szkolenie GRATIS!!!

Wiedza kosztuje mój młody przyjacielu :D, pzreciez nie ukrywam tego, a ty piszesz ze podpiepszasz ludzi na forum Google z przekonania, w tym jest cały konflikt. Przyznaj się ze robisz to dla tego zęby puzniej oferować usługi wyciągania z filtra, i wszytko stanie na swoje miejsca. Nikt nie może zabronić tobie zarabić na życie tak jak uważasz za slusznę, po prostu nie przypisuj do tego co robisz ( podpiepszasz ludzi na forum wielkiego brata, wysylasz spam raporty i zachecasz innych to robic) żadnej moralności, bo jej w tym przypadku niema.

tyle na dzisiaj :) idę pic wódkę

Tia, złe google banuje regionalki. Spamujcie dalej blogi i fora, kupujecie rumaka z mojego refa a filtr zejdzie :D.

Styl w rodzaju: "a ty piszesz ,że na forum onetu głaszczesz młode koty po przedziałku i każdy o tym wie. Przyznaj, że robisz to aby było im miło.".

Tego typu specyficzna forma dyskusji z tobą nie ma sensu.

Dido, Twoje wypowiedzi są bez sensu. Każdy post o tym samym, jesteś strasznie monotonny.

A Max ma sporo racji. Działasz w imię G i podajesz na tacy czyjeś strony, a potem oferujesz wyjście z filtra za kasę ;) Żenada.

Jak jesteś taki super-fajny organizuj szkolenia dla webmasterów, jak zrobić w 100% zgodną z wytycznymi stronę i zarobić na własnej firmie.

SEO, SEO i SEO

ebsand, a co w kwesii filtra oferuje Max? Czy oferuje może szkolenia jak zrobić stronę w 100% zgodne z google?

róznica jak se poczytasz jest taka:

- Dido pierniczy, że płaczący robią źle, bo strony są be

- Max pierniczy, że Dido jest be, bo pierniczy, że strony są be

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wracając do tematu, mi wczoraj zdjęto filtra ( bylem na wszystkie frazy w top 10 po za-filtrowaniu poza top 100) z 2 domen regionalnych, oczywiście nic nie zgłaszałem, nie prosiłem, po prostu linkowałem dalej. Filtr trzymał wyniki poza 100 ka w ciągu ok 30 dni.

@MaxPan - tylko linkowałeś, czy jakieś zmiany na stronie? byly poza 100. czy całkiem wyleciały?

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Eloszka,

Moim zdaniem podpierniczanie jest karygodnym zachowaniem. Admin powinien blokować takim ludziom dostęp do PiO, bo tutaj ludzie wymieniają się doświadczeniem, a nie szukają możliwości wejścia w du.. wielkiemu "G" poprzez działanie na niekorzyść innym. Ja z 3 domen które wyleciały daleko wyciągnąłem 2, a tej 3 nie da się póki nie będzie zmian o których poinformowałem klienta (jedna wyciągnięta dzięki pomocy Zgreda - dzięks).

Ja widząc zaplecza innych je analizuję, oceniam, wyciągam wnioski i staram się je zrobić lepsze niż konkurencja.

Jak kogoś żal ściska w du.. że zaplecza są wyżej od strony jego klienta, to niech pomyśli nad zmianą zawodu.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zaleze co tam miałeś , ja miałem Joomla z unikalnymi treściami, zoptymalizowana, na dobrym szablonie, bez ukrytych tekstów, linków tez wychodzących nie było do docelowej wyglądali jak docelowe. Domeny mieli ok 7-8 miesięcy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności