Skocz do zawartości

Jakieś tąpnięcie na domenach regionalnych?

Wilk

Rekomendowane odpowiedzi

Czy komuś jeszcze oprócz MaxPan wróciła strona regionalna?

Widziałem, że wróciła strona od choinek - człowiek poprawiał zgodnie z sugestiami na forum G i wróciła w trybie natychmiastowym. Nie żebym twierdził, że wskazówki były kluczowe, raczej kwestia uruchomienia robota. Mi obecnie nadal widzi strony w indexie, ale często pokazuje, że jest ich 0. A zmiany indeksowane są tylko na głównej i rzadko.

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

• Odpowiedzi 656
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poleciały mi w otchłań i to 2 tygodnie temu dwie regionalne waw.pl, zadbane serwisy.

I (zadbane)zaplecze 30 regionalek(+ subdomen) około 60 stron zniknęło ponad miesiąc temu, czyli wszystko w ciemnej d....

Jakoś nie zauważyłem że linki straciły na mocy z zaplecza, macie podobne spostrzeżenia?

wizualizacja - wizualizacje, studio animacji - animation studio, wirtualny spacer - agencja interaktywna Warszawa

Mi wróciły 2 stronki, ale: com.pl i .eu . W sumie obyło się bez większych zmian. 2 tygodnie strachu i wróciły. Jedna ciągle wisi w otchłani, ale jest postawiona na autorskim skrypcie, gdzie nie mam dostępu do większej optymalizacji więc kupa :)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

masz zły wpis na przekierowanie w htaccess

Przekierowanie zrobione w panelu administratora i przekierowuje tylko stronę główną. W .htaccess (kod na 100% dobry) pojawiało się: "Moved Permanently The document has moved here." , a przy podstronach też błąd 404. Nikt nie umie pomóc ;/

Przekierowanie zrobione w panelu administratora i przekierowuje tylko stronę główną. W .htaccess (kod na 100% dobry) pojawiało się: "Moved Permanently The document has moved here." , a przy podstronach też błąd 404. Nikt nie umie pomóc ;/

Przekierowanie robisz w pliku .htaccess a nie w jakimś panelu administracyjnym ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przekierowanie robisz w pliku .htaccess a nie w jakimś panelu administracyjnym ;)

Tylko, że nie działa w .htaccess, bo pojawia się strona z napisem : "Moved Permanently The document has moved here."

Przekierowanie robisz w pliku .htaccess a nie w jakimś panelu administracyjnym :unsure:

Tylko, że nie działa w .htaccess, bo pojawia się strona z napisem : "Moved Permanently The document has moved here."

wyzeruj wszystkio w panelu i gdziekolwiek jeszcze i zrób jedno w .htaccess

jak nie bedzie działać - bedzie wiadomo, że bład jest tam

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Po zdjęciu 301 i ponownym zaindeksowaniu domeny waw.pl strona nie wróciła. Wnioskuje wobec powyższego, że domena waw.pl nie wróci już do indeksu na dane słowa kluczowe. Nie mam już zamiaru tego sprawdzać. Zbadałem to jednak i jestem pewien, że 301 z takiej domeny przenosi moc. Tak było w moim przypadku. Zrobiłem z tej domeny (waw.pl) przekierowanie na nowo utworzoną stronę/domenę (domena *.org, nowa treść i grafika) i ona elegancko wbiła się do TOPU na miejsce domeny waw.pl. Wnioskuje z tego, że przekierowanie opłaca się robić.

seowyszbanner.gif

Po zdjęciu 301 i ponownym zaindeksowaniu domeny waw.pl strona nie wróciła. Wnioskuje wobec powyższego, że domena waw.pl nie wróci już do indeksu na dane słowa kluczowe. Nie mam już zamiaru tego sprawdzać. Zbadałem to jednak i jestem pewien, że 301 z takiej domeny przenosi moc. Tak było w moim przypadku. Zrobiłem z tej domeny (waw.pl) przekierowanie na nowo utworzoną stronę/domenę (domena *.org, nowa treść i grafika) i ona elegancko wbiła się do TOPU na miejsce domeny waw.pl. Wnioskuje z tego, że przekierowanie opłaca się robić.

Nie zawsze się opłaca moja strona dalej nie moze wejść ze wszystkimi podstronami do top 5 nawet u mnie to nie podziałało niestety.

po przekierowaniu warto podlinkować starą domenkę, żeby "moc" przeszła na nową

ja dwa tygodnie temu zrobiłem kilkanaście 301 z regionalek i 90% fraz ładnie przeszło w tempie 2-10dni a reszta powoli idzie w górę więc pewnie też wrócą;)

im więcej fraz było pozycjonowane na podstronach tym wolniej to idzie, chyba, że się je mocno podlinkuje

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności