Skocz do zawartości

Jakieś tąpnięcie na domenach regionalnych?

Wilk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 656
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zgredziol nie wcinaj się bo jeszcze nie określiłem jakiego typu flaszke stawiasz :)

Remy Martin Louis XIII ?1.290,92 :)

drobiazg :ok:

Zgred ma teraz tyle zgłoszeń o pomoc w wyciąganiu filtrów, że ta flaszeczka to faktycznie dla niego drobiazg :)

U mnie nadal stoi :jezyk1:

Zaobserwowałem natomiast rzecz bardzo ciekawą. Kupiłem regionalkę waw.pl ze spadu i cóż się okazało? Że nie da się jej za chiny ludowe wbić na jakąkolwiek frazę, mimo że jest w indeksie. Cóż więc postanowiłem? Dzięki takiemu działaniu wielkiego "G", mogę postawić tyle spamu ile mi się żywnie podoba. Może być to spam podły i brzydki, a i tak nikt na niego nie trafi. Ha ha ha, wielkie G.

PS Inne regionalki nadal przekazują moc po 301.

seowyszbanner.gif

Może być to spam podły i brzydki, a i tak nikt na niego nie trafi.

No to teraz zacznie się handel przechodzonymi regionalkami :jezyk1:

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

[...] Że nie da się jej za chiny ludowe wbić na jakąkolwiek frazę, mimo że jest w indeksie. [...]

Oj duby smalone :jezyk1:, zmienisz teksty, strukturę witryny i wbijesz na co chcesz :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Websign

Mi spadły dzisiaj. W kosmos nie, o kilka pozycji. Top 1 na Top5, Top3 na Top6 itp. Podejrzewam, że gdybym nie podlinkował nieco domen na które zrobiłem przekierowanie, byłoby gorzej.

EDIT

Po dokładne analizie wyszło na to, że raczej co innego się przyczyniło do spadków. Po prostu straciłem trochę mocnych linków prowadzących do regionalek :rolleyes: i zauważyłem to dopiero teraz.

(...)

Że nie da się jej za chiny ludowe wbić na jakąkolwiek frazę, mimo że jest w indeksie

(...)

Dawno nie pozycjonowałem regionalnych domen, ale po 7 dniach mocnej zabawy z nową, testową domeną, stwierdzam, że masz rację. Szybko się zindeksowała ale nawet po blaście z bardzo dobrej bazy na łatwą frazę się nie wbiła do top50. Mało tego dzisiaj zauważyłem, że znikła z indexu :)

po 7 dniach mocnej zabawy z nową, testową domeną, (...) ale nawet po blaście z bardzo dobrej bazy na łatwą frazę się nie wbiła do top50. Mało tego dzisiaj zauważyłem, że znikła z indexu :)

7 dni + intensywne linkowanie, jakieś blasty - no to trudno się dziwić...

Witam,

niestety mnie też dotyczy ban - dokładnie 8.12.2011 r. 5 stron moich klientów otrzymało bana. W sumie to nie wiem za co. Domeny regionalne, frazy regionalne. Zaplecze które mam jest wartościowe. Piszę ban, choć po zapytaniu site:... tak naprawdę to tylko jedna strony wykazuje bana. Prosze o pomoc. Ilość linków - niewielka. Zauważyłem tylko taką prawidłowość że strony w Google Maps pozostały. Czy mam zgłosić prośbę o ponowne rozpatrzenie witryny? Tylko w sumie to nie wiem za co ten ban. ... Proszę o pomoc.

Witam

Po jakim czasie wyszły wasze regionalki z filtrów? Bo u mnie trwa to już 3 tygodnie, a stanowisko google jest takie że nie ingerowali recznie w mój filtr.

Pomocy.

Dołączam się do pytania

Mam dokładnie to samo. Moja strona w Google Maps została a na stronie mam założony filtr. Zgłaszanie do G nic nie daje. Dostaniesz jedynie odp że nie było ingerencji pracownika itp. Od 7 grudnia do tej pory nie wyszła z filtra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności