Skocz do zawartości

Lista słabo płatnych reklamodawców

qgito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pewnie ze najważniejsze to testy, ja na przykład mam dziwne wrazenie ze mi bardzo mało kasy wpływa za reklamy linkowe (te co same linki sa, nie wiem jak sie je nazywa). Zauwazyliscie cos podobnego, czy to tylko moje odczucie?

Dzisiaj spore zmiany na stronce zrobilem, heh bardzo ciekawy jestem rezultatow.

Pewnie ze najważniejsze to testy, ja na przykład mam dziwne wrazenie ze mi bardzo mało kasy wpływa za reklamy linkowe (te co same linki sa, nie wiem jak sie je nazywa). Zauwazyliscie cos podobnego, czy to tylko moje odczucie?

Zgadzam sięm, kilkukrotnie niżczy eCPM.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Ciekawie wygląda cała www nasuwa się pytanie skąd to wiedzą ?

Tak na swoim przypadku (siegając ostatnich 6 miesiecy) wygląda to tak miesiąc grudzień, zarobki 4xx $

Miesiąc styczeń (posiada już 180 stron w filtrze) zarobki 5xx $

Miesiac luty (porażka każdy klik warty 1-2 centy) uzbieranie do 20 lutego 2XX $ zdjęcie wszytskich stron z filtrów ostatnie 3 dni lutego wyrobiłem się na ponad 4xx .

Miesiąc marzec żadnych filtrów zarobki 3-4 razy większe.

Wnioski ?

Rozumiem zablokować te strony które są pewne (tj. allegro, ebay).

No i katalog czasem się pojawiają a reszta reklama w moim odczuciu jest warta nawet wiecej niz 6-7 centów chociaż to i tak mało :)

Zaraz sprawdze dodam sobie wszystkie strony które ta strona mówi, że są złe i powiem za klik dni jak to wygląda.

Heheh

Ja se wczoraj poanalizowałem i jak się te to skonczyło?

wizyt strony w direct admin - tak jak zawsze ,ale wyswietleń reklam w ADsense o połew mniej Dlaczego?

To chyba nie możliwe skoro w Direct Admin tak samo jak zawsze a w adsense mniej wyswietleń reklam - klikalnośc na normalnym poziomie ale co z tego skoro w/g nich ludzi weszlo o połowe mniej

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Dodam moze moj test jaki zrobilem w ostatnim tygodniu. 1 strona weszla pod lupe, a dokladnie reklamy nie zwiazane z tematem. Po ok 3 dniach filtrowania wywalilem 80 reklamodawcow. Efekt - zarobki spadly 2 krotnie, zaczely sie pojawiac puste reklamy i charytatywne. Moj wniosek: filtrowanie "wszystkich" stron nie zwiazanych z tematem nie ma sensu !!!

Ja mysle ze polsko jezycznych stron nie ma co filtrowac, stosunkowo tak malo jest reklamodawcow ze to sie mija z celem. Ew. cos mozna z zagranicznymi pokombinowac, ale nie wiadomo kiedy dany reklamodawca zwiekszy naklad na reklamy a my moze go wlasnie trzymamy w filtrze.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności