Skocz do zawartości

tutajpolecam.pl czy ktos zna i korzystał z usług

Qwerty123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak w temacie

Otrzymałem ofertę pozycjonowania od tej firmy.

Przesłałem interesujące mnie frazy czyli :tkaniny, materiały tkaniny

Co o tym sądzicie?

Korzystał ktoś może z ich usług?

Może ktoś coś o nich słyszał lub wie?

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A wiesz, że podawanie wyceny firmy z podaniem jej namiarów (www) jest łamaniem tajemnicy handlowej. No chyba, że przed wyceną uprzedziłeś, że będziesz o tym wszędzie trąbił, a Oni się na to zgodzili :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

dokładnie tak - mogłeś podać przykładową wycene bez podawania firmy a w innym wątku zapytać o firmę :) Takze najlepiej z edytuj swój post :P

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

nie jest łamaniem żadnej tajemnicy handlowej! Piszcie małe bzdury. Jak budujesz dom i robisz wycene to jej ujawnienie też jest łamaniem tajemnicy?

Jeżeli zostanie podpisana umowa o poufności - to wtedy co innego, ale bez tego - to zwykła oferta handlowa dostępna dla każdego, chyba że tworzący ją zaznaczy inaczej ..a wątpie by podał inaczej.

Jak rozumiem - każdy pozycjoner przed każdym udaje tajemnice, niechętnie wycenia z kilku co najmniej powodów, o których pisać nie będę :D

Tu nie doszło do zawarcia umowy. Jeżeli umowa by zostala zawarta to może sobie cenę podawać za ile mu firma to robi i jaka to firma, chyba, że w umowie jest klauzula poufności. Jakie ceny masz na półkach widzisz, ale są to ceny po jakich Ty kupujesz - choć tak naprawdę chyba każdą cene możessz sobie dowoli ponegocjować nawet w sklepie. Zastanawiam się jednak czy jak pójdziesz do jakiegos hipermarketu (o osiedlowych nie piszę, bo tu to bym sie nie ździwił jak by podawali na lewo i prawo) to Ci powiedzą po ile mają dany towar od hurtownika czy producenta. Mogę się mylić, ale czy napewno? :)

- Reklama -

no dobrze :)

ale co z tą firmą? ;)

Czy mogę śmiało podpisać umowę jeżeli cenę x płacę w momencie uzyskania mojej frazy na pozycji top3, cenę y za top6, z za top 10 a poniżej nic.

Ceny nie wygórowane, normalne, jak u wszystkich za taka frazę.

Umowa na czas nieokreślony z 30dniowym terminem wypowiedzenia.

Wyniki mają być widoczne za ok 2-3 miesiące.

Więc jak, chyba w porządku :)

Płacisz za efekt, więc juz jest OK, masz 30 dniowy okres wypowiedzenia w kazdej chwili, więc już jest OK, dają 2-3 miesiące na efekt, więc już jest OK. Jeżeli podeślą umowę i będzie tak jak piszesz, to możesz podpisywać.

- Reklama -

no i podpisałem:D

zobaczymy jakie będą efekty

umowę przeczytałem od deski do deski jest w porządku żadnych haczyków, koleś wydaje się być w porządku.

Za jakiś czas się odezwę i jak coś to będę polecał;)

• 4 tygodnie później...
dobra, sorki nie wiedziałem:)

ale ceny i tak 10 innych firm są podobne tylko warunki troche inne.

szybko zareagowałem wiec cene znacie tylko wy:D

To co, słyszał ktos o nich?

Ojej Ojej ja nie zdążyłem zobaczyć, możesz jeszcze raz wkleić stawki?;) Nie no żart.

A tak na poważnie, każda solidna firma moim zdaniem ma jakieś swoje wyceny na podstawie własnego doświadczenia i rozeznania w branży. Dodatkowo dobrym pomysłem jest podpytanie firmy o dotychczasowe rezultaty. Nie powinno stanowić problemu dla firmy aby podać próbkę 3-5 fraz wypozycjonowanych dla różnych stron abyś mógł ocenić efektywność i dokonania firmy.

Dla wielu klientów niska cena jest podstawowym wyznacznikiem a wg mnie nie powinna być. Mniejsza cena za średnią czy ciężką frazę oznacza zwykle tańsze rozwiązania stosowane przez firme, która będzie dzialała w budżecie. Zwykle masz tak, że firma będzie pozycjonowała do pewnego momentu i jeśli uzna, że dalsze inwestowanie we frazę nie będzie sie opłacało ponieważ nadal nie ma 1wszej 10tki, wówczas firma sobie odpuszcza a ty sie marszczysz bo nie masz efektów.

No ale to, że są też znawcy którzy ultraciężkie frazy zgadzają się robić za 30-50 zł za top 3 myśląc, że da się je wypozycjonować wpisem do paru precli to już inna bajka:) i jeśli zalezy ci tylko i wyłącznie na cenie to szukaj takich własnie;)

Pozdrawiam

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Jak na razie jestem zadowolony, efekty widać już po trzech tygodniach. Z trzeciej strony wyszukiwań na trudną frazę po tym czasie jestem już na pierwszej stronie na trzeciej pozycji, dryga bardzo konkurencyjna fraza z 6 strony, jestem na pierwszej stronie na 7poztcji więc jeszcze trochę czasu. Ale zadowolony jestem bardzo:D Oby tak dalej!!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności