Skocz do zawartości

tutajpolecam.pl czy ktos zna i korzystał z usług

Qwerty123

Rekomendowane odpowiedzi

To Bardziej wygląda na jakiś katalog, a nie na firmę SEO

W dodatku brak takich informacji jak NIP i adres w dziale kontakt nie wzbudza zaufania.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale nie wiem czy linki wyłącznie z xr będą stronę utrzymywać w topach bez końca.

A co to znaczy?

Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Wszystkie 5 fraz w Top3 z czego dwie na Top1.

A czy to firma czy koleś ma po prostu pojęcie to mało mnie to obchodzi, ważne że sa efekty i to widoczne.

3 miesiąc mija i jak na razie wszystko jest tak jak powinno być. Frazy są cały czas w top 3, raz na 1 raz na 2 miejscu, 2dwie frazy cały czas są na pierwszej pozycji od prawie 2miesięcy w sumie jeszcze ani razu po osiągnięciu tych pozycji nie wypadły po za top 3 także chyba nie jest źle.

A to żeby dobrze pozycjonować strony, znać się na tym nie trzeba być chyba mega firmą zatrudniającą 20 pracowników a stawki za jedno słowo ustalać jak za zborze:pytajnik:

Chyba że się mylę, jak tak to przepraszam :)

Jakby Ci tu powiedzieć hmmm, gratuluje pozycji na kiepskie frazy :) myślę, że z tych wszystkich fraz w topie masz ze 200-300 odwiedzin miesięcznie i konwersję w granicach 1-3% ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a mi to śmierdzi kiepsko zorganizowanym marketingiem szeptanym...

Potwierdzam :)

To raczej marketing szemrany :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie jest w moim interesie reklamować nikogo, jak miałbym przeznaczyć na to swój czas to pisał bym o sobie na portalach związanych z moją branżą a nie na forum o pozycjonowaniu.

Są to dwie z kilku fraz które są pozycjonowane, i jak by mi generowały ruch na tym poziomie to bym raczej z nich zrezygnował.Nie jestem profesjonalista od pozycjonowania ale i nie jestem kompletnie zielony. Swego czasu sam trochę pozycjonowałem sklep jak mogłem, dodając go do katalogów i precli, linki na forach itp itd na różne frazy i wiem że dwoma dobrymi wpisami w katalogach można kiepską frazę wypchnąć na pierwszą stronę z szarego końca wyszukiwarki.Jednak to wymaga czasu, ja go niestety nie mam, przygotowywanie i realizacja zamówień, obsługa klienta, wprowadzanie nowych produktów do sklepu itp itd. Więcej czasu nie jestem już w stanie wygospodarować.

A możesz mi odpowiedzieć doradco SEO skąd takie założenie że te frazy generują mi 200-300 odwiedzin miesięcznie, bo bardzo jestem ciekawy??????

A możesz mi odpowiedzieć doradco SEO skąd takie założenie że te frazy generują mi 200-300 odwiedzin miesięcznie, bo bardzo jestem ciekawy??????

Stąd

tkaniny.jpg

dodatkowo należy obniżyć ilość odwiedzin wynikającą z

1. linków sponsorowanych nad wynikami

2. pozycji

(nie byłem jedynie w stanie porównać cen i określić konkurencyjności bo brak czasu, każdy też sobie zdaje sprawe z niskiej konwersji dla fraz ogólnych)

w d. to mam czy wy myślicie czy ja ta firmę reklamuję czy nie bo temat wątku był zupełnie inny tylko zszedł akurat na taki to bo ktoś rzucił tekstem czy ktoś ta firmę poleca, więc odpisałem że polecam bo korzystam.

Tak jest to marketing wirusowy bo na tym on polega spece od marketingu internetowego. Jak toś poleca inne firmy które dobrze wykonują swoje usługi, które zostały jej zlecone i jest ze współpracy zadowolony to chyba poleca je innym, tak czy nie?

A czas mam bo w tym tygodniu jest akurat remanent w sklepie więc mogę posiedzieć trochę na spokojnie, mam pomagiera do cięcia tkanin i pakowania a ja mam czas przeanalizować swoje działania i zaplanować kolejne. W marcu zmiana siedziby.

Beerbant po części masz racje i nie.

W listopadzie na słowo tkaniny miałem ok2800 wejść materiały tkaniny pozycjonuje tylko ze względu na nazwę domeny.

Analizowałem frazy do pozycjonowania i sytuacja jest o tyle różna od innych branż że moi klienci nie wiedza dokładnie czego szukają, więc ciężko jest określić frazy do pozycjonowania, skupiałem się na początku na nazwach tkanin(satyna, żakard, ale dawało to kiepskie rezultaty) teraz bardziej ogólnie(tkaniny, sklep z tkaninami ,dużo lepsze efekty).

Skoro masz lepszy pomysł na pozycjonowanie mojego sklepu z chęcią nawiążę współprace, wyślę zapytanie odnośnie oferty na sukces-net.pl (rozumiem że tam pracujesz, czy to Twoja firma?) i zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności