Skocz do zawartości

tutajpolecam.pl czy ktos zna i korzystał z usług

Qwerty123

Rekomendowane odpowiedzi

i sytuacja jest o tyle różna od innych branż że moi klienci nie wiedza dokładnie czego szukają, więc ciężko jest określić frazy do pozycjonowania

Mylisz się, w każdej z branż są tacy klienci co dopiero się zaczynają orientować i klienci którzy doskonale wiedzą czego szukają.

a jak chcesz zwiększyć konwersje to zoptymalizuj sklep pod takie frazy jak np.

tkaniny obiciowe, tkaniny pościelowe - ogólnie tkaniny/a + "funkcjonalność/do czego na co" w/g takiego schematu szukają ludzie bardziej zdecydowani na zakup a najbardziej zdecydowani będą pytali tkaniny/a + rodzaj + funkcjonalność/do czego na co.

Jak się sprawdzi (a powinno) to sypnij kaską za doradztwo na fundacje :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie stresuje się i nie twierdze że dobrze wybrałem, choć jestem jak na razie zadowolony... ale wolałbym być zadowolony jeszcze bardziej, wiadomo...jak każdy chyba.

Może moje posty wydają się być chamskie i pełne ironi ale chcę się jak najwięcej dowiedzieć aby nie popełniać niepotrzebnych błędów.

To że jestem aktualnie zadowolony nie znaczy że przy współpracy z inną firma za te same poniesione koszty byłbym wniebowzięty.

Mylisz się, w każdej z branż są tacy klienci co dopiero się zaczynają orientować i klienci którzy doskonale wiedzą czego szukają.

oczywiście masz rację, takimi klientami którzy się orientują są właśnie pracownie krawieckie,osoby na co dzień zajmujące się szyciem, firmy które pracują z i na tkaninach i to dzięki tym ogólnym frazom trafiają do mnie i większość zapytań i zamówień jest właśnie od nich, a to dlatego że taka pracownia krawiecka nie szuka np 50metrów lnu tylko. 10 m satyny, 10metrów lnu, 10mb tafty, 10mb podszewki, 10mb itp itd i chce to kupić w jednym miejscu a jak by miała wpisywać po kolei nazwę to by zgłupiała a koszty przesyłek przekroczyłby wartość towaru. Dlatego jak trafiają bezpośrednio do sklepu widza co ma i mogę zrobić zakupy.

Myślę że może lepszym posunięciem niz pozycjonowanie na poszczególne mało znaczące frazy gdzie za pierwsza pozycje musiałbym i tak dużo zapłacić były by reklamy na portalach związanych z moja branżą. Myślę że przyniosło by to dobre korzyści i uzupełniło pozycjonowanie.

Tak jak pisałem wcześniej i innych postach, sklep działa od niedawna, także aby uzyskać dobre wyniki i wysoką konwersję musze testować różne firmy i różne rozwiązania które mam nadzieje po pewnym czasie przyniosą wymierne korzyści. Nikt się geniuszem nie urodził.

A co z ta firmą która wymieniłem, pracujesz tam, czy jest to Twoja firma?

A co z ta firmą która wymieniłem, pracujesz tam, czy jest to Twoja firma?

pracuje ale ... jestem drogi ;P , poza tym przenoszę firmę za granice :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności