Skocz do zawartości

Forum donosicieli

magdaszwecja

Rekomendowane odpowiedzi

Zabawny jest fakt, że prawie nikt nie zwrócił uwagi na to, że to jakiś automat jest.

No, z wyjątkiem paru osób.

IP wychodzący z Polski, dla warsztatu gdzieś w Szwecji.

Mało tego, automat który zwrócił uwagę oraz otworzył dyskusję dla większości się "szanujących" użytkowników forum.

Znaczy, posty znacznie dłuższe, niż w normalnych tematach z reguły istniejących na tym forum.

"Gorąca" dyskusja ze skryptem

To faktycznie zabawne jest.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zabawny jest fakt, że prawie nikt nie zwrócił uwagi na to, że to jakiś automat jest.

O czym ty pisesz? Automat sam zaczął obrażać dwóch użytkowników forum przypadkowo krytykujących grupę, której jesteś członkiem. Znajdź taki automat, który jest w stanie robić takie rzeczy a zostaniesz miliarderem.

Ciemna strona mocy!

IP wychodzący z Polski, dla warsztatu gdzieś w Szwecji.

Jak jestes taki master to pokaz jak sprawdziles IP skoro nie masz moda na tym forum...

Poza tym myslisz, ze ktos ma automat i ustawia mu tresc posta, ktora by pasowala tylko na to i ew. moze na 5 innych for w Polsce? Juz szybciej i skuteczniej ktos by to recznie zrobil niz automatem, wiec sie lepiej zastanow.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Nie koniecznie to automat...

Dziś Pani mnie zaczepiła na ulicy z tekstem żebym dał jej orzeszka...

To nie żart...

Na szczęście jej chodziło o orzeszki pistacjowe które miałem w woreczku - zaryzykowałem poczęstowałem...

Może jesteśmy już przewrażliwieni na posty które są nie do końca merytoryczne, bądź na miejscu.. Kolega zauważył ip z Polski, a może Pani przyjechała do rodziny na weekend?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności