Skocz do zawartości

katalogstron.com.pl - czy ktos to moderuje?

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

dobre kilka czy kilkanascie dni temu dodawalem strone do tego katalogu do dzis niestety nie dostalem zadnej informacji, ba nawet napisalem kilka maili w tej sprawie i nie byloby nic dziwnego w tym gdyby nie to ze za to zaplacilem, a tu nic null kompletny.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...

Odgrzebany wątek dotyczący tego samego przypadku, a mianowicie płatnego "dodawania" (raczej braku) do katalogstron.com.pl - niestety ten proceder nadal występuje i maile nadal pozostają bez odpowiedzi – po prostu nie polecam, bo szkoda $ - co ciekawe w jednym dniu zgłoszone zostały 3 strony i jedna z nich została dodana, natomiast 2 nie (te dwie strony nie miały spamowego opisu, raczej ta dodana miała sporo słów kluczowych, strony nie zawierały nieprawidłowości naruszających regulamin katalogu, przykładem może być obecność w innych znanych i dobrych katalogach.)

Witam serdecznie! ;)

Dłuższy czas oczekiwania spowodowany jest kolejką.

Zapewniam jednak, że każda strona która nie narusza regulaminu zostanie wkrótce dodana.

Większość webmasterów nie czyta regulaminu, z którym zobowiązali się zapoznać. Znaczna część nie stosuje się do zaleceń dotyczących opisu witryn. To znacznie wydłuża czas moderacji wpisów.

Prosimy aby opisywali zawartość witryny a nie "opis firmy" czy inne marketingowe slogany.

Proszę wszystkich pozycjonerów aby czasami przestali używać CTRL + V. :)

Jeżeli chodzi o maile. Staram się odpisywać w miarę możliwości na wszystkie sensownie zadane pytania.

Najczęściej jednak piszą Ci, których strony naruszają regulamin.

Nie zapisuję powodów dlaczego konkretna strona została odrzucona. Jeżeli ktoś zgłasza ewidentny spam czy stronę w trakcie produkcji to nie zamierzam wdawać się w wymianę i udowadniać gdzie ma np "ukryty kod" czy inne rzeczy, które naruszają regulamin.

Teraz widzę, że nie ma w regulaminie nic o 24h i słusznie- przynajmniej nikogo nie wprowadzacie teraz w błąd.

Co do maili jestem w stanie zrozumieć, że strony mogą być moderowane tydzień, dwa, miesiąc - ale odpowiedź na maila nie jest chyba tak czasochłonna - szczególnie tym, którzy za wpis zapłacili - akceptując regulamin, w którym mieli info, że będą mieć dodaną stronę w 24 h.

Nadal mnie jednak zastanawia to, że jednego dnia dodałem 3 strony i tylko jedna została dodana w ciągu 24 h

Moim zdaniem czy strona została dodana czy nie - należy powiadomić usera, który dodatkowo za taką usługę zapłacił.

Sam prowadzę kilka dużych katalogów i również mam problem z nadążaniem dodawania nowych stron czy odpowiadania na maile.

Ale osoby które np: wykupiły płatny link są traktowane w pierwszej kolejności i staram się odp. w miarę szybko na wszystkie maile.

Dobry katalog - to katalog który dba o swoich klientów a nie tylko służy jako maszynka do robienia $$.

Ot: Tyle........

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Nie miałem do tej pory najmniejszych problemów z dodaniem zgłaszanej przeze mnie strony do katalogstron.com.pl. Tak więc nie mogę powiedzieć (napisać) nic złego o tym katalogu... a wręcz przeciwnie... bo katalog ten jest pomocny w pozyjonowaniu. Jednak zgadzam się z opinią zebol. Uważam, że przy pobieraniu opłaty przy każdej zgłaszanej stronie powinien admin katalogu poważnie traktować osoby i przynajmniej informować ich, że strona nie zostanie dodana bo jest KIEPSKA lub nie zgodna z regulaminem.

Właśnie dlatego w Katalogu Ciekawych Stron pobieramy opłatę tylko i wyłącznie od stron zaakceptowanych. Dzięki temu każdy wie za co płaci i dopiero płaci jak widzi swoją stronę w katalogu KCS. Oprócz tego zgłoszone strony przeglądane są i akceptowane w ciągu 24h.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Witam, postanowiłem to zbadać, moja strona została dodana po pięciu minutach od wypełnienia formularza. Może to tylko wyjątek ..może akurat ktoś moderował.. ;)

..a czas pokaże czy było warto :)

P.S Choć narazie bez miniaturki, pewnie ją dopiero ktoś maluje.. :pisze:

Pozdrawiam

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności