Skocz do zawartości

katalogstron.com.pl - czy ktos to moderuje?

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

dodaje drugi raz do katalogstron.com.pl - mam nadzieje ze tym razem strona zostanie dodana expresowo, za pierwszym razem żadnej reakcji ze strony obsługi katalogu. zapłaciłam, strona nie została dodana, nawet nie było żadnej informacji. pisałam maila - nie dostałam odpowiedzi.

zobaczymy jak bedzie tym razem.

pati wita

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodałem swoją strone do tego katalogu, jakiś czas temu i strona została dodana. Po przeczytaniu tego wątku postanowiłem sprawdzić czy wpis nadal się znajduje. Niestety już nie. Wygląda na to że ten katalog jest nastawiony tylko na zysk. A takie postępowanie ma na celu wymuszenie ponownego wysyłania smsów. Szkoda czasu i pieniędzy na ten katalog. Dodam że nie miałem problemów z innymi katalogami, z dmozem również.

Dodałem swoją strone do tego katalogu, jakiś czas temu i strona została dodana. Po przeczytaniu tego wątku postanowiłem sprawdzić czy wpis nadal się znajduje. Niestety już nie. Wygląda na to że ten katalog jest nastawiony tylko na zysk. A takie postępowanie ma na celu wymuszenie ponownego wysyłania smsów. Szkoda czasu i pieniędzy na ten katalog. Dodam że nie miałem problemów z innymi katalogami, z dmozem również.

O ile mnie pamięc nie myli to co ok. 3 m-ce przesyłany jest link na maila do przedłużenia aktywności wpisu (już bezpłatnie), dobrze przynajmiej nie ma "martwych" wpisów

Dziękuję za zainteresowanie katalogiem.

Gwoli wyjaśnienia.

Symboliczna opłata ma na celu zniechęcić głównie spamerów i twórców stron typu "Made For Adsense", przed zgłaszaniem swoich wątpliwej jakości stron oraz zachęcić zgłaszających aby zapoznali się z regulaminem i zastanowili czy ich strona jest ok. Niestety 90% nie czyta.

Opłata pobierana jest za "ROZPATRZENIE" co jest wyraźnie napisane i nie jest żadną gwarancją akceptacji strony.

Strona, która jest w katalogu może zostać usunięta, jeżeli np witryna nie ładuje się dłuższy czas, zaczeła spamować , itp.

Proszę wszystkich "pokrzywdzonych" aby podali adresy swoich stron. Wtedy będę mógł sprawdzić i zaradzić jak mają się sprawy.

pierw radze zaczac odpowiadac na maile bo podawac sobie to moge . Wyslalem kilkanascie maili i brakiem odpowiedzi zrozumialem ze " masz w du**e " i nie mam zamiaru dodac zadnej strony do ciebie wole KCS Martina tam wszystko sie odbywa normalnie

pierw radze zaczac odpowiadac na maile bo podawac sobie to moge . Wyslalem kilkanascie maili i brakiem odpowiedzi zrozumialem ze " masz w du**e " i nie mam zamiaru dodac zadnej strony do ciebie wole KCS Martina tam wszystko sie odbywa normalnie

Po 1 nie jesteśmy na Ty.

Po 2gie mógłby Pan podać adresy tych witryn, które rzekomo nie zostały dodane. Widzę ,że serwis mieszkaniowy.com jest w katalogu.

Tylko bardzo proszę opisywać przypadki szczegółowo, bo sprawa wygląda zupełnie inaczej w zależności od perspektywy. Łatwo jest kogoś opluć , nazwać oszustem i naciągaczem i pozbawić jednocześnie prawa do wyjaśnienia.

Podsumowując:

- Wszystkie zaległe wpisy zostaną wkrótce dodane

- W miarę możliwości będę odpisywać na wszystkie sensownie zadane pytania i reklamacje

oraz mam

APEL DO POZYCJONERÓW I MIŁOŚNIKÓW KATALOGOWANIA

Zanim zgłosisz stronę, przeczytaj regulamin.

Opisujemy zawartość witryny a nie rozprawkę na temat oferty firmy.

W regulaminie pojawi się też zapis że:

Strony stworzone jedynie w celu wyświetlania reklam Adsense i innych... NIE BĘDĄ DODAWANE

No cóż, nadal moja witryna nie została dodana - szkoda czasu na takie katalogi które zwijają kase, a wpisu nie dodają. Dla mnie ten katalog to poprostu oszustwo, a ludzie którzy nie mają czasu by się zająć winni zamknąć opcję dodawania do "katalogu".

Gotowe SMSy

i

konkursy

-mp1

chciałes dodać www.doładowanie.pl?

bo ta strona jest niezgodny z regulaminem:

Nie dodajemy witryn: ...

» stron o ubogiej treści stworzonych jedynie w celu wyświetlania reklam Adsense, AdKontekst, Tradedoubler i innych programów partnerskich

Ja bym proponowal robic prywatne wycieczki gdzies indziej.

katalogstron.com.pl: zrozumial bym gdyby przypadki taki byly incydentalne, ale sa nagminne. Wiem bo sam zakladalem ten temat i czekalem na dodaniee wpisu ponad miesiac (sic!) pomijam to ze link sie nie znalazl w atrakcyjnym miejscu strony nawet przez chwile, a tlumaczenia, ze bulo cos robione zakamuflowane gdzies na podstronie, a potem nawet maila nie wyslanie z przeprosinami za tak dlugie oczekiwanie to moim zdaniem nie tylko oszukiwanie uzytkownikow, ale takze swiadczenie o profesjonalizmie swojej strony. Warto tez uzywac maila dodajacego by mu wyjsnic nawet dlaczego witryna nie zostala dodana.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

TTSEO - sprawa już wyjaśniona. otrzymalem informacje od wlasciciela katalogu z przeprosinami, strona została dodana. co do punktu z regulaminu który podałeś można by gdybać, jednak katalogi dmoz, wp, gery czy interia nie widziały żadnego problemu, więc i w tym przypadku weryfikacja była pomyślna.

.

Gotowe SMSy

i

konkursy

• 6 miesięcy temu...

Sorry za odgrzebywanie tematu, chciałem tylko poinformować, że w sprawie katalogu, o którym mowa nic się nie zmieniło. Stronę dodałem 3 tygodnie temu, po tygodniu napisałem maila co z moim wpisem, po paru dniach odpowiedź, że stronka jest ok i zostanie tego samego dnia dodana, co okazało się oczywiście kłamstwem. Po paru dniach znów wyslałem maila, do dziś bez odpowiedzi.

Złodziejstwo i nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności