Skocz do zawartości

Google nie indeksuje

chris_999

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to moj pierwszy post, wiec prosze o wyrozumialosc i cierpliwosc. Wiem ze takich pytan bylo juz sporo, jednak jestem lekko zaniepokojony i prosze o spojrzenie na moj problem okiem fachowcow, jakich tutaj sporo :(

Sytuacja wyglada tak:

Od trzech tygodni zajmuje sie pozycjonowaniem strony lampy Strona istnieje od ok. 2 miesiecy. Codziennie zglaszam ja do kilku katalogow. W sumie uzbieralo sie juz troszke linkow, jednak jak na razie wciaz brak strony w google (w onecie 1 m-ce pod fraza lamp-art) i stad moje zaniepokojenie.

Prosze was o przyjzenie sie stronce. Czy mam powody do obaw, czy tez poprostu kontynuowac systematyczne dodawanie linkow i czekac na indeksacje?

To jeszcze masz za mało linków zeby wysnuć wniosek

Jak bedziesz miał 1000 i nic to wtedy zajrzyj do dopicu Ban

Ale nie podejrzewam bana

Poprostu uzbroj sie w cierpliwośc

I "nie szczyp" sobie linków

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności