Skocz do zawartości

linkowanie

levada

Rekomendowane odpowiedzi

A czemu miałby nic nie dawać ?

Słyszałem ze algorytm google rozpoznaje to jako bezwartościowy tekst naszpikowany tylko linkami, ale może się mylę, Proszę o potwierdzenie jeżeli ktos jest pewny na 100% dzięki

Energia dobra z natury! - kolektory słoneczne - pompy ciepła - rekuperacja - załatwiamy dotacje na kolektory

.levogo.png

G kocha treść, DUŻO UNIKALNEJ TRESCI, tekst z samymi linkami nic nie daje, ale można taki tekst dodawać do blogów, aby zaindeksować wpisy np w katalogach.

Jak należy rozumieć słowo unikalna treść?

czy słowa kluczowe powinny występować w podstawowej formie/?? czyli np pompy ciepła zamiast pompami ciepła?

\

czy ma to jakies znaczenie?

Energia dobra z natury! - kolektory słoneczne - pompy ciepła - rekuperacja - załatwiamy dotacje na kolektory

.levogo.png

Unikalna - niepowtarzalna, niekopiowana z innych stron, niewystępująca w indeksie google, niepowielona.

Co do formy słów kluczowych to najlepiej linkuj i w formie podstawowej (pompy ciepła) i w różnych odmianach (pompami ciepła, pomp ciepła, pompom ciepła) - wygląda to bardziej naturalnie.

Jeśli chodzi o precle to oczywiście, że "coś dają". Powiedziałbym nawet, że dają bardzo wiele, jeśli umie się je wykorzystać.

• 4 miesiące temu...

może daj na początek ogłoszenie, na tym forum jest przecież dział z ogłoszeniami i zleceniami, a nuż znajdą się chętni ...

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

• 2 tygodnie później...

To ja może spytam o coś z linkowaniem.

Mam domenę x, która jest o tematyce x (PR4).

Mam pomysł na dobrą podstronę ale o innej tematyce i mam pytanie jak to rozwiązać by lepiej się pozycjonowało.

1 wersja) Dołożyć podstronę w normalny sposób do domeny czyli domena.pl/treść z innego tematu.php

2 wersja) Utworzyć subdomenę dla nowej treści czyli nowa_treść.domena.pl

W pierwszym przypadku rozumiem, że link odziedziczyłby coś z PR strony głównej, bo to przecież podstrona. Natomiast problem by był chyba wśród słów kluczowych bo zupełnie inna tematyka to by się to trochę kłóciło.

W drugim wypadku słowa kluczowe byłyby oddzielne ale trudniej wypozycjonować bo subdomena startuje od zera.

Zastanawia mnie jeszcze fakt działania samej wyszukiwarki, czy lepiej użytkownicy google będą klikać w www.kredki.pl/kartofle czy wolą kartofle.kredki.pl?

Znajdzie się jakaś fachowa porada które rozwiązanie wybrać i jak ugryźć temat by było lepiej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności