Skocz do zawartości

google, onet, netsprint

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie interesują mnie tylko te 3 wyszukiwarki (z polskich) i miałbym pytanko:

- dla google liczy się PR, Lubi nagłówki <h1> <h2> itd, linki zewnętrzne, wewnętrzne na zasadzie 2 kliknięć. (coś jeszcze?)

-dla onet (i tu pytanie) linki zewnętrzne i... (tu pytanie) ??

- dla netsprint chyba to samo co dla onetu...

oczywiście pomijam podstawy typu meta, słowa kluczowe itd...

Teraz (mam nadzieje że nie zbyt haotyczne) pytanie:

O co dbać na stronie, żeby zadowolić wszystkie 3 wyszukiwarki i czy robot netsprinta i onetu "lata" po linkach tak samo jak robot google, czy jest "mniej doskonały" i ma jakieś ułomności - np. onet nie indeksuje mi podstron a google wszystko jak leci...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Onet zwraca sporą uwagę z tego co wiem na keyword's, ogólnie rzecz biorąc jeśli strona jest umiejętnie naszpikowana słowami kluczowymi to w onecie będziesz miał dobry wynik Ten komunał już na forum został powtórzony co najmniej z 10 razy onet to stary zakurzony silnik Inktomi i debiutujący "seo masterzy" mogą wiele. :P

ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności