Skocz do zawartości

SWPC nowiutki katalog

Jack Bauer

Rekomendowane odpowiedzi

Układ strony jest moim zdaniem jej słabym punktem. Nie lubie jak się czegoś doszukuje. "Start" i "Dodaj Strone" są napisane wręcz niewidzialną czcionką, polecam zmienić kolor bądz umieścić odnośniki troszkę niżej. I tak są wysoko w TOP. Nie mogłem znaleźć odnośnika "Dodaj stronę".

Nie lubie jak się czegoś doszukuje. "Start" i "Dodaj Strone" .. Nie mogłem znaleźć odnośnika "Dodaj stronę".

Zmiany wyglądu oraz rozmieszczenia elementów stronie na razie nie planuje.

404 chyba naprawione ale czy skutecznie to się okaże, ilość znaków w tytule zmienię od 3.

JB

Przydałby się regulamin, ile znaków minimalnie, czy można wstawić linki w treści. Link do regulaminu i title na stronie add.aspx. No i wygląd ... :)

To wszystko będzie, regulamin część napisałem ale będą jeszcze zmiany w katalogu i jeszcze gotowego nie mam, pewnie niebawem się pojawi. Znaków minimalnie 250 jutro to dopiszę.

Link w treści powyżej 500 znaków jest dostępny z poziomu WYSIWYGa, wygląd jak pisałem wcześniej może się z czasem zmieni ale nie prędko a jak się komuś nie podoba to nie musi wpisu dodawać proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności