Skocz do zawartości

Prośba o pomoc

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

co do tekstu i czcionek poprawione, osoba która go pisze ( mama chłopców) dziś opublikowała pierwszy post bez mojego udziału (brawo) , stąd dodatki w postaci kursywy itp :) co do wpłat można bezpośrednio ze strony fundacji https://ww.dzieciom.pl/13047 oraz https://wwu.dzieciom.pl/6619. lub na konto które znajdziecie na stronie. Banery już są prawie gotowe jutro wrzucę.

@piomoo wielkie dzięki za wpłatę

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Muszę więc zadać pytanie wprost- czy jest możliwość wpłaty bezpośrednio na konto matki dzieci? Na podanej stronie widnieją trzy różne konta.

Niestety, jestem mocno uprzedzony do tego jak działają fundacje więc mogę pomóc ale wyłącznie bezpośrednio. Stąd moje pytanie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

tak jest taka możliwość i można to zrobić w tym wątku o pomocy bezpośredniej, i tam również znajdują się dane do przelewu

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Jak wygląda sprawa bannerów? Proszę o ich udostępnienie jak tylko będą

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

To i ja coś, chociaż w malutkim stopniu pomogę i dodam do swoich katalogów + katalogów z grupy artur_waw'a + katalogów z grupy Intelekt + sprawdzę jakąś publiczną bazę, gdzie nie ma jeszcze wpisów i dodam. Opisy zaraz przygotuję i zrobię to od ręki.

Popieram takie akcje i super cinmar z Twojej strony, że ją rozpocząłeś i znaleźli się ludzie do pomocy. Pozdrawiam!

Skromny banerek dostepny pod https://damwam.pl/728x90.gif :D

A! i wyświetla się na wszystkich moich katalogach :D

@KOOK

DOBRA ROBOTA! :D

Już wyświetla się również na moich stronach.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

kook :o

Banner się już wyświetla rotacyjnie w moich dwóch serwisach

Xemix jakiej długości opis? Mógłbym napisać ale tak na 16 dopiero

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

@Ludi: opis tak aby miał ok. 500-600 znaków po wymieszaniu. Okej, super jeżeli będzie na dziś. W takim razie czekam na opis i dodam od ręki :o

@edit: Ludi - dzięki za dobry, solidny opis.

W katalogach artur_waw'a wpis jest już zgłoszony, a do wieczora zostanie dodany do katalogów Generała. Po zatwierdzeniu jak by ktoś chciał jeszcze dać dodatkowego kopa tym wpisom, podlinkować itp. to można się ze mną skontaktować - udostępnię listę bezpośrednich linków :)

#edit2: strona skatalogowana również w katalogach Generała.

Zobaczę jeszcze, może uda mi się skatalogować stronę również w katalogach z grupy Projekteo, lecz nie obiecuję. Dam znać jak coś.

Napisałem tekst do mieszarki, generujący ok 600-650 znaków. Chętnym mogę podesłać, proszę o podanie maili lub kontakt PM

zamieszczam obiecane banerki, pojawią się też nowe po weekendzie

baner 160x600.jpg

baner 728x90.jpg

baner 468x60.jpg

Druga wersja banerów z 1% podatku

baner 160x600.jpg

baner 728x90.jpg

baner 468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności