Skocz do zawartości

Prośba o pomoc

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MaxPan - ja na swój email katalogowałem. Mam 77 wpisów z płatnych katalogów, więc jeżeli chciałby ktoś to podlinkować - proszę o kontakt, udostępnię linki, bo obecnie nie mam możliwości podlinkowania tych wpisów.

PS. Postaram się jeszcze o multikod na moje-katalogi.pl i jak go dostanę to dodam stronę.

cinmar, masz jakiś email na potwierdzone wpisy czy trzeba założyć? później to podlinkować trzeba
nie mam ale mogę coś utworzyć, a jak nie to jakiś plik doc wrzucić by wszyscy mogli tam dorzucić linki do podlinkowania rzucie pomysł, dostałem też teksty od @Ludi do podlinkowania domeny jak skończy się dodawanie do precli to podrzucę linki do podlinkowania

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ładne bannery, zrobiłem u mnie ich aktualizację :D

Teksty mam nadzieję że się przydały, do ilu WP poszły wpisy? Może by dało radę wpis do WP jeszcze w gdzieś wykorzystać?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Teksty mam nadzieję że się przydały, do ilu WP poszły wpisy? Może by dało radę wpis do WP jeszcze w gdzieś wykorzystać?
Opublikuje jak się skończy ale podejrzewam że z tekstu nie zostanie już nic, póki co nie mecze ostro tej strony dajmy jej się trochę oswoić z wujaszkiem ( ustawione dodawanie do katów oraz precli ). Co do poczty to można dodawać na seo@autyzmpiotrmateusz.pl a po hasło i dane do zalogowani możecie się zgłaszać na PW jak by miał ktoś ochotę podlinkować.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Czy Chłopacy maja FP na FB?
Nie, ponieważ ich mama nie wie co to jest i nie chce uczestniczyć w tego rodzaju portalach, próbowałem ale bez skutku. Co do tego czy fundacja jest w podanej stronie to się dowiem z szukania wyszło że nie ma ale to sprawdzę i jeśli coś podam sprawę dalej.

Taka mała prośba może ma ktoś w domu jakiś skaner który nie jest mu już potrzebny albo może w firmie coś niepotrzebnego co nadaje się już na recykling ale jeszcze działa i mógł by go wysłać mamie chłopców bo przydał by się jej do wrzucania jakiś materiałów na stronę bo na dzień dzisiejszy to wygląda tak że niestety ale ich mama musi się prosić w kafejce o zeskanowanie.. a oto jej słowa

Planuje jeszcze dodać starsze orzeczenia i opinie,parę zdjęć archiwum .Jednak Człowiek w kafejce się przestraszył,że ja z tym

wszystkim chce się zjawić:)powiedział,że pod koniec przyszłego tygodnia.

Masz baner 300x250 ?
podrzucę w środę taki baner z wymiarami, jak coś pisać jakie są potrzebne..

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności