Skocz do zawartości

Prośba o pomoc

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

z mojej strony są cały czas, staram się linkować stronę jeśli by ktoś chciał podlinkować trochę linków to zapraszam na PW po listę, po drugie banery się tworzą niestety grafik trochę mi przy szwankował bo go choroba wzięła i nie mogłem go pomęczyć ale jutro postaram się już coś wrzucić.

Do do innych pomysłów to może ktoś coś zaproponuje co można by zrobić w tej kwestii odnośnie sugestii usera @Qbexus w sprawie siepomaga.pl została wyslana wiadomość odnośnie dodania fundacji ale niestety fundacja nie odp w tej sprawie, mama chłopców miała się skontaktować telefonicznie w tej sprawie zapytam czy coś wiadomo.

Z mojej strony jest prośba do właścicieli katalogów o dodanie strony do swoich spisów jeśli to możliwe.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a może by tak postawić Mamie serwis na WP, gdzie dodawalibyśmy artykuły na temat np. kuchnia, mieszkania, finanse, zdrowie itp.... Przy takim wsparciu :-) ten nowy serwis też wylądowałby w topie z PR3.

Ja mogę co 2-3 dni dodawać jeden wpis.

@nataszka

Wszystko cacy … ale proszę oświeć mnie :) bo za bardzo nie rozumie …

Po co mamie dwóch chorych chłopców jeszcze WP do szczęścia potrzebny … :)

1. Do handlowania linkami na PiO ?

2. Do zarabiania z reklamy wuja G ?

3. Do handlowania punktami eweblinka ?

Proponowałbym się w jakiś sposób przyłączyć do pomocy … a jeśli myślisz, że te WP coś dadzą, zrób jeden lub więcej i zobaczymy … ;)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Proponowałbym się w jakiś sposób przyłączyć do pomocy …

do pomocy się przyłączyłam, dodając linka do moich serwisów. Rzuciłam tylko luźny pomysł, przecież napisałam, że my moglibyśmy dodawać artykuły, nie Mama, która się na tym nie zna. A przecież za jakiś czas taki serwis wypromowany dzięki PiO może przynosić efekty.

• 1 miesiąc temu...

Dla wszystkich którzy przyłączyli się lub przyłączą do pomocy zamieszczam listę SEOkatalogów (4700adresów) wszystkie adresy są zaindeksowane i były sprawdzane pod względem życia jednakże może się coś trafić nie będące seokalogiem. Przyjme teksty do preclowania o "Autyzmie" celem podlinkowania wpisów w katalogach i prywatnych preclach oraz teskty do prywatnych precli ( słowa kluczowe autyzm,dzieci z autyzmem,terapia autyzm) zachęcam również do zamieszczania strony w swoich katalogach.

Plik do pobrania darmowej listy seokatalogów

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Gdyby były potrzebne opisy strony do katalogów - nie tylko w tej akcji, ale też w każdej innej akcji charytatywnej to ja bardzo chętnie dołączę się do akcji i takie opisy napiszę. Przynajmniej w taki sposób będę mogła pomóc :P

Linki z katalogów firm, katalogów seo, serwisów ogłoszeniowych i profili. 

Kontakt: anabilis90@o2.pl

Dziękuje za teksty @lolo579 oraz @anabilis90 - pierwsze idą na podlinkowanie drugich które będa dodawane do katalogów. Dzięki wielkie za pomocną dłoń bo to dzieki wam blog jest widoczy w sieci o czym świadczy chodźby wyrywek wypowiedzi autorki..

Patrze na bloga ,to już po nad 4000 odwiedzin,każdy wpis,pomoc daje mi poczucie,że dobrze robię , pisząc tego bloga.Nie jestem już tak bardzo samotna,dowiaduję się różnych rzeczy,otrzymuję pomoc i uczę się ją przyjmować.

• 1 miesiąc temu...

@cinmar - no kolego, słowo uznanie to za mało... więc

nieco rozsieję Twój baner z linkiem do bloga, a propos katalogowania, to jak ktoś mi machnie jakiś dobry opis z synonimami, to dodam tę stronę do wszystkiego, co mam w najwyższym pakiecie.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zachęcam do pomocy, umieszczania linków oraz dodawania wpisów do swoich katalogów. Zamieszczam listę seokatalogów jesli ktoś potrzebuje przefiltrowaną pod względem Darmowy, płatny, LZ, jaki rodzaj captchy to proszę o wiadomośc PW za wpłate na któreś z kont wyślę aktualna listę z dnia 05-04-2012. @zielony_gremlinek dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności