Skocz do zawartości

[oddam] Listę 925 darmowych SEOKatalogów

artche

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chce zrobić dobry uczynek i podzielić się listą którą długo zbierałem. Lista zawiera 925 darmowe katalogi oparte o skrypt SEOkatalogu zbierane przez okres od lipca do września. Na liście znajdują się katalogi w których funkcjonuje recaptcha, secureimage, pytanie logiczne oraz katalogi które są darmowe ale od pewnego poziomu PR.

Ostatnie sprawdzenie listy miało miejsce pod koniec września (tzn przeleciałem wszystkie). Na liście są tylko aktywne katalogi, niema tych gdzie mnóstwo wpisów czeka na moderacje.

Listę prześlę, każdemu kto w zamian za nią kliknie Tweeta na mojej stronie

Po kliknięciu, proszę o PW z adresem email na który odesłać listę oraz URL do konta na Twitterze, żebym zobaczył Tweeta. Czas odpowiedzi do 48h (nie siedzę cały czas na PiO).

Witam,

chce zrobić dobry uczynek i podzielić się listą którą długo zbierałem. Lista zawiera 925 darmowe katalogi oparte o skrypt SEOkatalogu zbierane przez okres od lipca do września. Na liście znajdują się katalogi w których funkcjonuje recaptcha, secureimage, pytanie logiczne oraz katalogi które są darmowe ale od pewnego poziomu PR.

Ostatnie sprawdzenie listy miało miejsce pod koniec września (tzn przeleciałem wszystkie). Na liście są tylko aktywne katalogi, niema tych gdzie mnóstwo wpisów czeka na moderacje.

Listę prześlę, każdemu kto w zamian za nią kliknie Tweeta na mojej stronie

Po kliknięciu, proszę o PW z adresem email na który odesłać listę oraz URL do konta na Twitterze, żebym zobaczył Tweeta. Czas odpowiedzi do 48h (nie siedzę cały czas na PiO).

Kliknąłem

Pozdrawiam

Zupełna strata czasu na przeglądanie listy, sprawdziłem pierwsze 100 i warto dodać stronę do raptem 2 katalogów, reszta albo płatne, albo linki zwrotne, albo milion stron oczekujących, albo bez BL.

DTP i internet design - grafik freelancer

Pozycjonowanie - seotectonic

Druga runda rozesłana

@piotrek83 - jak nie wiesz jak skorzystać z listy to nie pisz takich głupot, bo się tylko ośmieszasz, linki to się robi samemu do swojego wpisu, a zmiany właściciele licencji wprowadzają na bieżąco, więc dziś darmowy jutro płatny, a pojutrze z linkami zwrotnymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności