Skocz do zawartości

klikanie w reklamy ;)

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

1. Jestem pewny ze byle cwaniak z odpalonym makrem, albo lepiej - zapalony klikacz, nie narazi mnie na koszty.

A nie lepiej napisać do Google w tej sprawie? Zapytasz - odpowiedzą.

Tak czy inaczej Twoje "badania" mogą być nic nie warte - wystarczy że przey 10 kliku z tego samego IP i cookie wydawca płaci tylko 1 centa, albo ma za darmo. i co z tego że reklama się wyświetla?

Mam propozycję - załóż sobie konto w AdWords - zapłać 50 zł i klikaj z innego komputera - wtedy będziesz miał 100% pewności - test będzie rzetelny i niekogo nie okradniesz.

PS. To że ktoś ma dużą firmę to już znaczy że można go okradać? Nawet jezeli to co ukraniedz to tysięczna część promila jego zarobków to i tak kradzież.

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Obiecuje go zrealizowac jak tylko bedzie ruszala kampania ;P Ale nie licz na podzielenie sie wynikami. Oskarżasz mnie o złodziejstwo, bez podstaw.

To tak jak w sklepie rozdaja darmowe cukierki - i ja sobie wzialem 1000. [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] ? nie mysle.

Wiec pomyśl lepiej zanim kogos nastepnym razem obrazisz. Odswiezajac onet dzis wyswietlilem banery kilka razy, nabilem o 3 emisje za duzo. Jestem zlodziej ? ROTFL

Ja tych wyników nie potrzebuję !!!

Myśl sobie jak chcesz ale mam dość Polaków cwaniaków - sami nic z tego nie mają ale nie dadzą innym. Tak jeżeli weźmiesz 1000 cukierków to nie dość że okradasz firmę je fundującą (ona to robi by pozyskać różnych klientów - nie jednego) to jeszcze okradasz innych (dzieci np co lubią cukierki) dla którym już braknie - i tym sposobem okradłeś też nas - AdSensowców bo dzięki Tobie nie dałeś nam zarobić.

Jesli firma nie zastrzega ze moizna wziasc tylko jednego cukeirka i obok stoi pracownik i pozwala mi wziasc 1000 to nie kradne.

A ja mam dosc chamów ktorzy oskarazaja innych. I z takimi chamami nie gadam. Gdybys byl choc troche myslacy a nie poPierniczony to byc wyczytal ze z takimi cwaniaczkami wlasnie chialem walczyc. Gdybym mial jeszcze dosc ludzi ktorzy oskarzaja innych bezpodstawnie oskarzyl bym Cie o znieslawienie. Ale Ciebie widocznie ta pileczka golfowa walnela w to co powinno byc na awatarze i tak juz masz. Eot bo pie**ysz.

A ja mam dosc chamów ktorzy oskarazaja innych. I z takimi chamami nie gadam. Gdybys byl choc troche myslacy a nie poPierniczony to byc wyczytal ze z takimi cwaniaczkami wlasnie chialem walczyc. Gdybym mial jeszcze dosc ludzi ktorzy oskarzaja innych bezpodstawnie oskarzyl bym Cie o znieslawienie. Ale Ciebie widocznie ta pileczka golfowa walnela w to co powinno byc na awatarze i tak juz masz. Eot bo pie**ysz.

Wyhamuj trochę - ja Cię nie obrażam tylko nazywam rzeczy po imieniu.

Jak nie umiesz panować nad soba to daj sobie spokój.

Jesli firma nie zastrzega ze moizna wziasc tylko jednego cukeirka i obok stoi pracownik i pozwala mi wziasc 1000 to nie kradne.

Ale w ich oczach (całkiem słusznie) uchodzisz za prostaka i wandala

Pewnie w supermarketach również skubiesz winogrona z półek i otwierasz słoiki żeby wypić/wyjeść połowę, drugą porzucając na stoisku z odzieżą. 'Przecież mają kamery ale za to nie ścigają - więc to dozwolone'.

Kultury nieco!

oooo, no teraz to przynajmniej nie usiłujesz się maskować ... !!!

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

A ja się przyczepie do tego :

Czy uważasz, że to pracownik kupił te cukierki i je tam wykłada - z własnej pensji zapłacił a później pozwala Ci wziąć 1000 sztuk? To pracodawca w to zainwestował a pracownik w tym momencie nic nie traci więc mu to dynda i powiewa.... Gdyby pozwolił Ci z magazynu wziąć jeszcze kilka sztuk towaru, który normalnie kosztuje 100zł to też byś wziął, bo Ci pracownik pozwolił i napisałbyś, że to nie jest kradzież?

Tak jak ktoś napisał wcześniej - nie chodzi tu o kradzież a o kulturę - jeśli coś sprawdzasz to sprawdzaj na swoim a nie na cudzym... czasy "robinhooda" już mineły i nie powinno się okradać (lub tak jak w Twoim przypadku naciągać lub inaczej mówiąc narażać na dodatkową pracę lub koszty) bogatych tylko dlatego, że i tak nadal będą bogaci !!!

I nie bierz tego do siebie - chodzi o to, że jeśli w Polsce nie zmieni się mentalność ludzi to nigdy nie będzie w tym kraju dobrze - bo nie chodzi o to, żeby pracownik zabronił Ci wziąć 1000 cukierków tylko o to, żeby każdy z nas brał tyle ile mieści się w kanonach kulturalnego zachowania....

Co sie stalo to sie nie odstanie...

Kyo popelnil blad, troche mu trudno sie do tego przyznac, bywa,. Jednak to nie powod zeby odrazu ukamieniowac czlowieka..W koncu chyba kazdy probowal na swoj sposob mu wytlumaczyc ze zle zrobil i mysle ze chlopak zrozumial ;-)

eot

:hello:

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności