Skocz do zawartości

Moja opinia o AdKontekst

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy w ogóle to jeszcze działa?

Jeśli tak, mogę jedynie wyrazić swoją opinię na podstawie próby podjęcia współpracy

Ponieważ od dłuższego "używam" Google Adsense postanowiłem spróbować "konkurencji", wiadomo - dywersyfikacja dobra rzecz

Moje stronki generują miesięcznie ok 300.000 odsłon a liczba unikalnych użytkowników wynosi ok.25-35 tysięcy, postanowiłem więc zgłosić się do AdKontekst, wypełniłem formularz i ...?

to było chyba z 1,5 miesiąca temu i do tej pory nic, nawet "pocałuj Nas w d...."

cóż, wypadałoby chociaż odpowiedzieć: "nie - Tobie dziękujemy" byłoby ok, a tak ... niestety czuję się "olany"

• 2 tygodnie później...

Ja za to byłem bardzo zadowolony z obsługi AdKontekstu.

Co prawda nie przyjeli mnie do programu bo nie mam jak faktury im wystawić ale wymieniłem kilka maili z nimi k których wyjaśnili mi że narazie nie przyjmują osób fizycznych. Po banie w google doczekałem się tylko jednego z ich szkiców mailowych. :D

Adkontekst jest wielką nadzieją dla polskich webmasterów oszukiwanych i banowanych bezpodstawnie przez Google Adsense. Netsprint ma duży potencjał i jeżeli nie będzie myślał tylko o sobie, to w krótkim czasie może zyskać sobie przychylność wśród webmasterów. Myślę, że po wprowadzeniu Adkontekst dla osób fizycznych, system ten zacznie nabierać potencjału i atrakcyjności dla reklamodawców. PAMIĘTAJCIE: Szanujcie webmasterów, szanujcie reklamodawców i walczcie o ten rynek bo w gre wchodzą naprawdę duże pieniądze. Pozdrawiam i trzymam za Adkontekst kciuki!

• 4 miesiące temu...

Dla wszystkich zainteresowany, którzy czytają ten topic: Dzisiaj rejestracja trwa kilka godzin. Mnie zarejestrowali w ciągu 30 minut.

Pozdrawiam!

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• 2 tygodnie później...

Zag,

proponowałem, żebyś dokonał ponownego zgłoszenia. Z całąpewnością z takim potencjałem nie zostałbyś odrzycony, a nawet znaleźlibyśmy podstawy, by odrzucić Twoje zgłoszenie, otrzymałbyś stosowną informację.

adkontekst@netsprint.pl bądź https://firma.netsprint.pl/reklama/21.php

optymalizuj.adkontekst.pl - tu znajdziecie ciekawe porady i case studies dot. Adkontekst i ContentStream

• 2 tygodnie później...

Mnie nie wyrzucono z Adsense. Przerzuciłem się na kilkanaście dni na Adkontekst z własnej woli. Zarobki bardzo porównywalne (niewiele niższe), jednak problem wyświetlania reklam jest nadal nierozwiązany.

Dlatego wróciłem do Adsense ;)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

hyh ... powróci do normy - nie utrzymałem sie na krzesle ... spadłem ... poobijałem się ... :)

Czy warto ... to pokarze kolejny miesiąc ... Na ile się zmienili ... na ile ich zmiany wpłyneły na opinie wydawców ...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności