Skocz do zawartości

Nagły spadek przychodów, kliknięc

Teck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To mój pierwszy post, także mam nadzieję, że nie poruszam jakiegoś starego tematu ;-)

Problem polega na tym, że w połowie miesiąca uruchomiłem Adsense na YT. Od razu były kliknięcia i niezłe zarobki.

Od 1 października wszystko się zmieniło i wszelkie wskaźniki spadły. Załączam poniżej wykres.

wykres

Co się stało? Ktoś ma jakiś pomysł?

Dodam tylko, że nic nie zmieniałem. Liczba filmów jest taka sama. Proszę o pomoc i z góry dzięki :-)

na wykresie widać, że spadły nie tylko zyski ale także wyświetlenia. Czyli firmy już nie były tk chętnie oglądane. Może przez jakiś czas były w jakiejś kategorii często pokazywane a później je z tamtego miejsca zdjęto? Nie znam się na YT ale mam nadzieję, że koś Ci tu naprowadzi na sposób aby chociaż powrócić do poprzednich zarobków.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Byc moze macie razje, ze jest tak, ze filmy juz nie sa tak popularne. Dziwie sie tylko, ze to stalo sie tak nagle - praktycznie z dnia na dzien..

Na statystykach YT tez wychodzi, ze po prostu mniej jest wyswietlen filmu. Tez z dnia na dzien..

Tak, czy inaczej dzieki za pomoc :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności