Skocz do zawartości

Pozycjonowanie stron - jak to "ugryźć" od początku

kerado28

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ ciągle ponawiane są te same pytania, bo „nowi” nie mają jeszcze na tyle wyrobionych nawyków, żeby od strzału pójść tam, gdzie potrzebne informacje leżą, to chciałbym, aby ten wątek zawierał wszystko to od czego należy zacząć.

Na koniec postaram się zebrać wszystkie wartościowe wypowiedzi i umieścić je w jednym miejscu.

Myślę, że wielu osobom będzie łatwiej tu poczytać zamiast szukać po całym długim wątku.

Nie rozumiem tylko po co kolejny raz opisywać podstawy skoro w tym dziale masz właściwie wszystko. Wystarczy po prostu przeczytać X wątków od A do Z i to chyba wszystko w tym temacie...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Na tym forum w dziale dla początkujących można odszukać absolutnie wszystko co trzeba wiedzieć na początek - wystarczy tylko odrobina chęci i determinacji, żeby to wszystko odszukać i przeczytać.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

A ja zaczynałem od przeglądania źródeł stron w top10 i sprawdzania jak są linkowane.

Później darmowe kursy, blogi i czasem jak wyszła jakaś książka, lub eBook i jakoś do przodu :)

Przeglądanie forum kilka lat czy miesięcy wstecz nigdy mnie nie kręciło pod tym względem :)

Nowy post, niespodzianka dla początkujących pozycjonerów :)

https://www.michal.pogrudka.com/2011/10/17/...ga-tylko-17-10/

Darmowy kurs pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności